Прочитај ми чланак

ПРОБЛЕМ У НАЈАВИ ЗА СРБИЈУ – повредио се Стојковић!

0

Све ће бити јасније врло брзо али повреда једног од најбољих репрезентативаца мање од два месеца пре почетка Мундијала могла би да представља озбиљан проблем за Младена Крстајића.

Двадесетак минута пре краја утакмице 32. кола Супер лиге Србије између Партизана и Чукаричког догодило се нешто што је забринуло све навијаче црно-белих али и свих љубитеља фудбала у Србији.

фото Н.Скендерија

Голман Владимир Стојковић сударио се са Марком Јевтовићем па је морао ван терена у 74. минуту!

Ради се о некој врсти повреде ноге, ударац је био око колена и то је оно што забрињава, а свакако да је добар сигнал то што је Стојковић на крају уз помоћ доктора успео да оде до клупе.

Сви се надамо да није у питању ништа озбиљно јер би Стојковићево дуже одсуство са терена представљало проблем и за Партизан и за репрезентацију Србије.

До почетка Мундијала остало је мање од два месеца, одсуство Владимира Стојковића било би огроман хендикеп за „Орлове“.

Тошић двоструки стрелац, повреда Стојковића против Чуке

Фудбалери Партизана победили су Чукарички у другом колу плеј-офа Суперлиге Србије са 2:1.

Меч су обележила два гола после грешака, али и два лепа поготка Зорана Тошића који је погађао у 18. и 81. минуту. Једини гол за Чукарички је дао Белаковић у 46. минуту.

Састави екипа:

Партизан: Стојковић – Н.Р.Милетић, Марковић, Митровић, Антонов – Пантић, Здјелар (од 65. Илић), Јевтовић, Тошић – Ивановић, Ожеговић (од 67. Тавамба); Резервисти: Јовичић, Урошевић, Ђерлек, Илић, Вакулко, Јанковић, Тавамба; Тренер: Мирослав Ђукић.

Чукарички: Белић, Доцић, Стевановић, Мудрински (од 46. Кајевић), Дринчић, Бојић, Величковић, Овусу (од 46. Стојановић), Богосавац, Белаковић, Ђурић; Резервисти: Петровић, Радић, Милић, Кајевић, Стојановић, Башановић, Тедић; Тренер: Ненад Лалатовић.

Стадион: ФК Партизан, Београд