Прочитај ми чланак

БЕОГРАДСКИ „КУРИР” ТВРДИ: Ивица Дачић одлази са чела СПС-а!

0

Иви­ца Да­чић, ли­дер СПС, у ек­склу­зи­в­ном раз­го­во­ру за Ку­рир потврдио је да га руше унутар његове социјалистичке странке.

По­што је Ку­рир обја­вио ин­фо­р­ма­ци­ју да Бран­ко Ру­жић, пот­пред­сед­ник СПС, спре­ма пуч у стра­н­ци, Да­чић по­ру­чу­је да се ве­ро­ват­но ви­ше не­ће кан­ди­до­ва­ти за пред­сед­ни­ка со­ци­ја­ли­ста…

Овај београдски лист тврди да има исповест Ивице Дачића, која потврђује њихове информације да га екипа око Ружића руши са чела Социјалистичке партије Србије и да се вероватно више неће кандидовати за председника СПС.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” биле су народне посланице у Скупштини Србије, Марија Јањушевић (Српски покрет Двери) и др Aна Стевановић (Доста је било). Тема емисије је била најављено усвајање Законе о родној равноправности у Скупштини Србије, и проблем породичног насиља у српском друштву.

У емисији се причало о о вези ријалитија на ТВ Пинку и уласка Вучићеве Српске листе у влади ратног злочинца Рамуша Харадинаја (00:01:30), о томе зашто РЕМ не ради свој посао када су у питању српски медији (00:05:00), о опозиционим протестима испред Владе Србије и ТВ Пинка у суботу 16. 09.2017., од 14:00 у Београду (00:12:00), о томе зашто нема тв дебата између режима и опозиције на великим медијима у Србији (00:14:00); као и о опозицији у Србији (00:16:00).Погледајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.