Српска привреда тражи ове профиле занимања

3

Београд – Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж изјавио је да постоји интерес привреде за увођење дуалног образовања, а потребно је то учинити постепено.

ПОКАЈАЊЕ, ПРАШТАЊЕ, МОЛИТВА: Сутра почиње Васкршњи пост

2

За православне вјернике сутра почиње вишенедјељни велики Васкршњи или Часни пост, који се завршава празником Васкрсења Исуса Христа – Васкрсом, који се ове године прославља 1. маја.

УМЕЋЕ РАТОВАЊА: Кинези су већ победили САД!

2

Ко би то помислио? Изгледа као да Кинези и не морају више да играју. Само треба да чекају да противник окружи самог себе.

НИЈЕ БОГ КРИВ НЕГО ДРЖАВА: Направили аутопут посред реке и изазвали поплаву!

0

Горњи Милановац једна је од општина у којој је због поплава још у понедељак проглашена ванредна ситуација. Оно што ипак, то место, разликује од осталих 15 угрожених општина је што поплаве нису резултат природне катастрофе, већ људског фактора. Део Коридора 11, аутопута у изградњи, преградио је реку Дичину која је поплавила куће и оранице.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Католик из Хрватске равногорски херој

10

Требало је да прођу 73 године да би било откривено јуначко држање југословенског родољуба др Кристе Грбина (43) пред Гестапоом који га је стрељао јер је био организатор покрета Драже Михаиловића.

test

0

Interested in learning PHP and building your own themes and plugins for WordPress? Or just being able to code your own killer customizations for your websites? banner=“5″ Learning WordPress development might seem like a daunting thing to do but it all comes down to getting started. So we’ve put together this free series to help […]

СРЦЕ ДА ПУКНЕ: Овако се Милена Дравић опростила од свог Гаге!

11

Глумица Милена Дравић бираним речима опростила се од свог супруга Драгана Николића, који је преминуо 11. марта у 73. години.

Била би срамота да ме Вучић испоручи Хагу

9

Лидер СРС-а Војислав Шешељ каже да ће радикали на пролећним изборима наступати с паролом „Србију у сигурне руке” и да ће кроз кампању промовисати што чвршћу сарадњу с Русијом. Шешељ каже да њихова кампања неће бити скупа, али да ће бити веома интензивна и да ће њихови чланови ићи од врата до врата.

Тито обећао Косово Албанији

18

Шта откривају документи из наших и руских архивских фондова – Кардељ рекао Стаљину 1947. године: Ми мислимо да Тирани уступимо ту територију. Стаљин: Како је тако примитиван народ успео да овлада Косовом

ВАКЦИНЕ ЗА БЕБЕ ИЗАЗИВАЈУ АУТИЗАМ, БОЛЕСТИ И СМРТ: Америка платила 3 милијарде одштете

3

БЕОГРАД – Више од 16.000 особа у САД (рецимо, читава општина Љиг) умрло је или тешко оболело у последњих 27 година после примљене вакцине! Од новорођенчади до одраслих. Овај застрашујући званичан податак америчке агенције ХРСА, која је део Министарства здравља САД, био је деценијама тајна строго чувана од целокупне светске јавности!

ДЕБАКЛ АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ: Немачка радикално скренула удесно

1

Резултати излазних анкета с немачких локалних избора у три савезне покрајине јасно говоре — опада подршка Ангели Меркел, а Немачка је радикално скренула удесно.

Шта би било када би се Вучић…

10

Последњих недеља можемо чути различите политичке понуде Александру Вучићу. Мени посебну пажњу изазивају оне у којима му се нуди подршка ако обустави процес учлањења Србије у ЕУ, и окрене са ка Русији.

САЗНАЈТЕ – Иза овог Србина СТОЈЕ ВЛАДАРИ СВЕТА и чувају му леђа

42

Срби су склони веровању у натприродне моћи, моћнике из сенке и теорије завере, ипак, највише пажње у Србији изазива та магична реч ТРИЛАТЕРАЛА. Ова реч која се у народу одомаћила када се прича о светској влади у сенци која одлучује о свему на планети увек изазива страхопоштовање онога који је изговара. Одавно је познато да ова “организација” делује у Србији и да у њој одржава своје састанке, ипак Телеграф вам доноси причу о најмлађем члану Трилатералне комисије у Европи, а неки тврде и у свету и који је некрунисани вођа светске владе у Србији. То је Лав Григорије Пајкић!

ПРОФЕСОР ЂУРИЂ ТВРДИ: Не наседајте, „глобално отопљавање“ је измишљотина!

3

Поплаве усред зиме, обилне падавине, којима се народ увек изнова чуди, нису ништа страно, ни необично за наше поднебље и немају никакве везе са измишљеном причом о глобалном отопљавању, озонском омотачу и угљен-диоксиду који су, наводно, кривци за све такозване промене климе, топљење глечера, климатске есктреме…

НВО Медлин Олбрајт непожељна у Русији

10

Руски тужилац оценио је да делатност НДИ којом руководи Медлин Олбрајт „представља претњу самим основама уставног поретка Руске Федерације и безбедности државе“.

Ускоро укидање ванредне ситуације

1

Министарка пољопривреде и заштите животне средине Снежана Богосављевић Бошковић изјавила је да је ванредна ситуација узрокована поплавама под контролом.

Нико није омаловажавао Новака као Федерер

1

Осим о Новаку, Срђан Ђоковић је говорио и о свом одрастању, проблемима са кмојима се суочавао, али и ривалствима са Федерером, Надалом и Маријем…

Расте водостај Ибра и Бјелице, оштећено 7 мостова

2

Градоначелник Краљева Томислав Илић је изјавио да је у том граду проглашена ванредна одбрана од плављења Ибра, чији водостај расте од суботе увече.

Николић: Русија је интервенцијом спречила да у Сирији буде формирано ново Косово

5

Интервенција Русије у Сирији против Исламске државе директно је зауставила формирање државе на начин који је раније примењен на Косову, изјавио је данас председник Србије Томислав Николић.

РУСИ СЕ НЕ ШАЛЕ: Снажно ћемо одговорити на све непријатељске потезе САД!

3

Русија намерава да сарађује са властима САД, где год то буде одговарало националним интересима, али ће снажно одговорити на све непријатељске потезе Вашингтона, изјавио је министар иностраних послова Русије Сергеј Лавров.