Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ И САЗНАЈТЕ ко је све био на пријему у амбасади Русије (фото стрип)

0

У Амбасади Русије је 10. јуна поводом „Дана Русије”одржан пријем чији је домаћин био Његова eкселенција амбасадор Руске Федерације у Србији господин Александар Чепурин.

Погледајте ко су од многобројних званица из српског јавног живота били најзанимљивији гости:

Ministar privrede Željko Sertić u Ambasadi Rusije foto Srbin.info Nenad Zlatanovic

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Први је стигао, чак и пре руског амбасадора, министар привреде Жељко Сертић, српски званичник коме је искрено стало да српски привредници буду што присутнији на тржишту Русије.

Фото: Србин.инфо - Ненад Златановић

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Радо виђен гост у Амбасади Руске Федерације у Републици Србији председник Србије Томислав Николић, у друштву престолонаследника Александра Карађорђевића, амбасадора Русије Александра Чепурина и министра спорта Вање Удовичића.

Merima Njegomir i Ambasador Rusije Foto Srbin.info Nenad Zlatanović

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Мерима Његомир, увек елегатна и насмејана позната певачица српских народних песама и руских шансона, у друштву амбасадора Русије и његове супруге. Лево у позадини, увек у приправности, стоји српски министар полиције Небојша Стефановић.

Djordje Marjanović u Ambasadi Rusije foto Srbin.info Nenad Zlatanovic

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

У срдачном загрљају са руским амбасадором је легенда српске поп музике, и до данашњих дана у Русији мега звезда, Ђорђе Марјановић.

Zorana Mihajlovic Aleksandar Cepurin Foto Srbin. info Nenad Zlatanović

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре зна да без Русије у Србији нема напредне Србије. У последљих две године стални гост на сваком пријему у Амбасади Руске Федерације у Републици Србији.

Jadranka Joksimović ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije foto Srbin.info Nenad Zlatanovic

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Ту је и Јадранка Јоксимовић, министарка без портфеља задужена за европске интеграције, која је свесна да Европа у Србију може  да стигне само са Русијом.

Velja Ilic u Ruskoj Ambasadi Foto Srbin.info Nenad Zlatanovic

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Министар без портфеља задужен за ванредне ситуације Велимир Веља Илић братски се поздравља са руским амбасадором Александром Чепурином.

Aleksandar Cepurin sa suprugom i ministar Tasovac Foto Srbin.info Nenad Zlatanović

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Културан и дискретан, министар културе Иван Тасовац између амбасадора Русије Александра Чепурина и његове супруге Наталије Чепурин.

Prestolonaslednik Aleksandar sa suprugom Katarinom u Ambasadi Rusiji Foto Srbin.info Nenad Zlatanović 2

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Упркос англо-саксонском васпитању, престолонаследник Александар Карађорђевић је увек у срцу остао русофил – са својом супругом Катарином (Гркињом) прилази руском абасадору Чепурину и његовој супрузи Наталији.

Sanda Raskovic Ivic Ruska ambasada Foto Srbin.info Nenad Zlatanovic

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Радо виђен гост у Амбасади Русије, лидер ДСС и Патриотског блока Санда Рашковић-Ивић, са својим мужем, пошто се поздравила са руским амбасадором поздравља се са руским војним аташеом Валаријем Волковим Игоревичем.

zavetnici milica i stefan sa cepurino,m2

Фото: ambasadarusije.rs

Они су будућност патриотске Србије – Стефан Стаменковски и Милица Ђурђевић из Српских Заветника са амбасадором Русије Александром Чепурином.

Milos Bikovic u Ruskoj ambasadi foto Srbin.info Nenad Zlatanović

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Маркантан и увек елегантан, у Русији тренутно већа звезда него у својој Србији – млади српски глумац Милош Биковић.

Predsednik Nikolić ministarka Zorana Mihajlović Foto Srbin.info Nenad Zlatanović

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Ко их је помирио? Заједно и без премијера Вучића, а у друштву руског амбасадора Александра Чепурина (с леве стране, види му се само раме), председник Србије Томислав Николић и потпредседник Владе Србије Зорана Михајловић се у последње време често истовремено појављују на истим догађајима и скуповима.

Ruski ambasador Cepurin nasmejan foto Srbin.info Nenad Zlatanović

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

И за крај, љубазни домаћин, искрени и велики пријатељ Србије и српског народа, Његова екселенција амбасадор Руске Федерације у Републици Србији Александар Чепурин, насмејан и рад да са сваким гостом поприча и задржи у пријатном разговору.

НАПОМЕНА: Све фотографије које су власништво Србин.инфо и чији је аутор Ненад Златановић можете да користите слободно, неограничено и бесплатно, било кад и било где, само под условом да наведете следећи податак: Фото: Србин.инфо / Ненад Златановић .

Извор: Србин.инфо – Дејан Петар Златановић, Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић