Прочитај ми чланак

Зоран Красић: Вратићемо Србију на прави пут (Видео)

0

zoran krasic

На митингу Српске радикалне странке, Образа и СНП Наши у Параћину потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић позвао је грађане да гласају за истинске патриоте, зато што од изборног резултата патриотског блока 16. марта зависи и оздрављење и повратак Војислава Шешеља из Хашког трибунала.

„Србијом 14 година владају проевропски режими и на том такозваном европском путу остали смо без фабрика, без радних места, без средстава за живот, понижени и осиромашени. Европски пут води у пропаст, а пут сарадње са Руском Федерацијом у опоравак Србије“, рекао је Красић и додао:

„Ово су судбински избори за Србију, ови избори су последња прилика да се заустави суноврат Србије, да се зауставе Вучић, Дачић, Тадић, Чеда, Љајић, Драшковић и сви остали којима је Европска унија преча од Србије и српских националних интереса.“

„И немојте више да ме питате када ће се вратити Шешељ, већ гласајте за листу Српске радикалне странке чији је он носилац и тако му помозите да се што пре врати и да врати Србију на прави пут“, нагласио је Красић.

Патриотски блок Српска радикална странка, Образ и СНП Наши наставио је кампању митингом у Крушевцу.

„Шеснаестог марта избор је јасан – или ћемо опстати или ћемо нестати, рекао је Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке и поручио свима онима који су преварени, понижени, који једва састављају крај са крајем да није све готово, јер овом влашћу је задовољан само мали број људи који су се у претходном периоду окористили и опљачкали Србију.“

Грађанима се обратио потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић:

„На овим изборима одлучује се  да ли ће Србијом управљати српски радикали, доказани борци против поробљавања Србије, или ће Србију водити они који више воле Европску унију од Србије.

Уколико 16. марта радикали не победе, у Србији ће већ 17. марта пљуштати откази; кренуће  још веће задуживање Републике Србије код западних банака, следи промена Устава и свођење Србије на Београдски пашалук.

Глас за Српску радикалну странку је глас за економску и безбедносну сарадњу са Руском Федерацијом и очување Косова и Метохије у саставу Републике Србије“.

(Србин.инфо)