• Почетна
  • СПОРТ
  • Батлер: Много волим Ђоковића, нервирао сам Томислава Николића! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

Батлер: Много волим Ђоковића, нервирао сам Томислава Николића! (ВИДЕО)

0

batler

(Pressonline, B92)
Славни холивудски глумац Џерард Батлер био је гост на хуманитарној Гала вечери Новака Ђоковића, где је изјавио да се председник Николић пар пута „тргнуо“ кад је он викнуо.

Батлер је био гост на хуманитарној Гала вечери Новака Ђоковића на којој је прикупљено 1,2 милиона фунти за децу Србије причао о односу са Нолетом.

Таман смо поставили лепо питање, да ли су Џерард и Бредли Купер уопште знали ко седи испред њих, кад ево и одговора – јесу!

Џерард је рекао да није разговарао са њим, али да мисли да га је током меча нервирао.

– Нисам разговарао са њим. Мислим да сам га мало нервирао јер имам јак глас, а на мечу сам се доста драо – казао је Батлер и додао:

– Мислим да се и тргао неколико пута!

Једино што нам сада фали јесте и да се Тома огласи и прокоментарише како је издржао да одгледа цео меч.

Молимо вас, много нас занима!

 

Батлер: Много волим Ђоковића!

– Био сам на Србија опену, дружио сам се са Новаком. Гледао сам га на разним турнирима, навијао за њега на добротворном мечу у Лос Анђелесу, и много ми се допада што се толико бави хуманитарним радом. Он је играо на Вимблдону, а успео је и да организује ову хуманитарну акцију и то је невероватно. Зато сам и дошао да га подржим. Била је ово заиста чудна ситуација, Новак ми је пријатељ, а ја сам из Шкотске. Био је то невероватно битан дан за нашу земљу и Мареја. Било је величанствено бити на том мечу. Жао ми је због Ђоковића, али ће он освојити још много турнира, обојица ће – рекао је Џерард.