Прочитај ми чланак

ЧОВЕК ВЕЛИКОГ СРЦА: Дејан Станковић решио огроман проблем Србима са КиМ

0

Легендарни српски фудбалер Дејан Станковић каже да је срећан што је у могућности да помогне сународницима на Косову и Метохији и замолио за разумевање што не жели јавно да потенцира своје хуманитарне активности.

– Хвала Богу да могу да помогнем – рекао је Станковић Тањугу и, на питање како је дошло до тога да понуди да набави возило Центру за социјални рад из Прилужја, додао да никада раније, па ни сада не би волео да се превише прича о томе што помаже онима којима је помоћ потребна.

Председник Србије Александар Вучић је пре два дана у разговару са грађанима са КиМ пренео да ће некадашњи капитен Црвене звезде и рекордер по броју утакмица за државни тим, као и директор његове фирме Драган Руварац набавити теренско возило за Прилужје.

На тај проблем председнику је указала Јелена Божовић из Прилужја, која је рекла да Центар за социјални рад функционише изузетно добро, али да је проблем што немају теренско возило, па све обављају приватним аутомобилима.

Председника је занимало које би им возило највише одговарало, Лада Нива или неко друго, како би проблем био решен.

– Да вам одмах решимо тај проблем, нећу касније стићи. Наш легендарни фудбалер Дејан Станковић и сувласник његове фирме Драган Руварац хоће да вам купе џип и то бољи од ових што сам ја предлагао – рекао је Вучић.

Возило ће, како је Тањугу рекао Руварац, у најкраћем року, у договору са надлежнима, бити купљено и уручено Центру за социјални рад из Прилужја.