ХРВАТСКИ РУКОМЕТАШ КАРАЧИЋ: Ако буде инцидената бранићемо Србе телима

1

Не знам шта се дешавало у Србији пре шест година, али сви ми имамо спортске циљеве и тако ће остати и на терену - поручио је Игор

Хрватски рукометни репрезентативац Игор Карачић изјавио је данас да је уверен да ће дуел против Србије на старту Европског првенства проћи без инцидената, али ако се то деси, онда ће заједно са саиграчима заштити српске рукометаше.

Фото: EPA/Marcin Bednarski

– Не знам шта се дешавало 2012. у Србији, али што се тиче нас играча, ми сви имамо спортске циљеве и тако ће и остати на терену. Између нас неће сигурно бити неког посебног набоја, али што се тиче људи са стране, сигурно да многи очекују нашу добру утакмицу, победу, и да ће бити фантастична атмосфера. Не можемо ми људима да забранимо како ће да навијају и да се понашају, али према разговорима кроз Сплит и Загреб, мислим да неће бити инцидената на утакмици – рекао је Карачић за портал Телеграф.рс.

На питање да ли би у случају инцидента телима заштитили српске играче Карачић, који је саиграч Мијаила Марсенића у Вардару, није имао дилеме.

– Сигурно. Ми смо сви спортисти. Како очекујемо да би они помогли нама у супротној ситуацији, тако бисмо и ми помогли све наше пријатеље тамо. Ми делимо хлеб у својим клубовима, не дај Боже да дође до нечега. Али, не верујем да ће се то десити овде у Хрватској. Сигурно да бисмо стали испред њих да их сачувамо – поручио је он.

  • DIKI

    Čijim telima? Srpskim????