Прочитај ми чланак

ОТКРИВА КАРТЕ Ђилас прекосутра објављује кандидатуру!

0

Ђилас се кандидује у четвртак!

Бивши градоначелник Београда и некадашњи председник ДС-а Драган Ђилас ће у интервјуу за један недељник открити своје карте и ући у трку за Београд, сазнаје „Ало!“. Он ће тада, према нашим информацијама, изаћи у јавност и званично саопштити да ће покушати да се врати на чело престонице.

– Ђилас се доста ломио да ли да се кандидује. Наручивао је силна истраживања, састанчио с опозиционарима, неколико пута дизао руке од свега, јер се плаши дебакла, али на крају је ипак пресекао, донео одлуку да се дефинитивно враћа у политику и да ће се кандидовати на београдским изборима. Своју одлуку јавности ће саопштити у четвртак, јер не жели више да губи време када је реч о кампањи у коју ће, наравно, уложити милионе и ангажовати цео експертски тим – открива наш извор.

Некадашњи градоначелник Београда у тој трци рачуна на подршку лидера ПСГ-а Саше Јанковића, али и председника Народне странке Вука Јеремића. Јанковић никада није ни крио своју подршку Ђиласу те ни почетком децембра није пропустио прилику да га нахвали.

– Мислим да је убедљиво најбољи кандидат од свих који су до сада најавили своју кандидатуру или су поменути као могућност – казао је недавно Јанковић.