ПУТИН КОНАЧНО ПРЕЛОМИО: Кандидоваће се за председника Русије 2018. године

12

Путин је коначно саопштио своју одлуку

Руски председник Владимир Путин објавио је да ће се поново кандидовати на председничким изборима 2018. године.

Путин је најавио данас да ће ускоро одлучити да ли ће се кандидовати на председничким изборима који ће бити одржани идуће године, истакавши да ће узети у обзир ниво јавне подршке коју ужива.

Путин је, на скупу у Москви којем су присуствовали махом млади људи, упитао присутне да ли подржавају његову кандидатуру на изборима који ће бити одржани у марту, преноси Ројтерс.

„Да!“, одговорили су му масовно присутни, уз громки аплауз.

Путин ће се кандидовати за руског председника четврти пут. Претходно је изабран за председника 2000, реизабран 2004, да би поново био изабран 2012. након што је пре тога био премијер.

 • Сербо Макеридов

  Владимире Владимировићу царе! Ми Срби смо ти вечно захвални на подршци и раду који си до сада преузео на себе, пратио, одговорно извршавао и све започето довршио, Србија у саставу Рашке Федерације је једина алтернатива помахниталим педофилима и лудацима из ЕУ естаблишмента. Живео царе Путине, на многаја љета!

 • HRVACKI KRALJ KRELE IV

  PRAVA ODLUKA NAŠEG PREDSEDNIKA PUTINA I NAJLEPŠE ŽELJE NJEMU ZA NOVE POBEDE U RATOVIMA NA B.ISTOKU I BALKANU TE SLOM SVIH RUSKIH I SRPSKIH NACISTIČKIH, NEPRIJATELJSKIH DRŽAVA I NARODA DA NESTANU.

  • Иванка

   Веома је симболично да је Путин најавио своју одлуку у Нижњем Новгороду, граду Минина и Пожарског, одакле је 1612. почело ослобођење Русије од пољских окупатора. Он је најавио данас, када Црква слави светог Александра Невског, руског ратника и браниоца земље, који је поразио крсташе језуите на Чудском језеру.

  • Зарја, Зарја

   Хвала Иванка на драгоценој допуни ове веома значајне вести, значајне не само за РФ, већ је ово вест од прворазредног међународног значаја.
   Хвала и на привилегији да нама овде појасните сву симболику овог догађаја, о којој многи од нас нису имали појма.
   Већина човечанства је поздравља од срца!

  • Иванка

   Хвала. Онда ћу додати. 1612. године Минин и Пожарски су изашли са воjском од Нижњег Новгорода како би ослободили Русију не само од спољног непријатеља, већ и од унутрашњих издајника. На крају крајева, Пољаци су дошли у Москву, страшно је рећи, на позив тадашње „руске елите“, како сада кажу. Мислим да је ово добар сигнал нашим локалним издајницима.

   И друго. Путинова изјава је уништила бес због Олимпијади. Данас нико не говори о Олимпијади. Она већ ниjе интересантна. Сви говоре о Путиновом говору. :))) Запад је хтео да изазове поделу у друштву због тога? Ниjе успео, као и увек. Путин jе гениjе. :))

   Већина Руса данас је рекла: „Коначно. Хвала Богу!“ :)

  • S Pala

   Хвала и од мене на појашњењу. Хвала Господу што је створио Путина.

  • Зарја, Зарја

   Мислим да би било дивно да и „српску елиту“ поближе и детаљније упознамо са овим делом историје Свете Русије. И практично!

 • Ћирко

  Поздрављам и желим му успех. Како њему, тако и нама.

 • БилиПитон

  Честитамо. Е мој Вучићу јеси ли видо како стварно изгледа подршка, без 101 аутобуса.

  • Ћирко

   Јесте, само за такву подршку се не деле сендваје. Ови „наши“ аванзују.:))

  • БилиПитон

   Па кад Путин нема сендвиче, ко му крив.

 • Оливер

  СЛАВА ПУТИНУ највећем политичару и лидеру са краја 20 и почетка 21 века! Такав човек се рађа једном у сто година СЛАВА ПУТИНУ!!!