Прочитај ми чланак

МИТРОВИЋ (ДВЕРИ) У НАТО ОСИЊАКУ: Нисам се плашио НАТО-а, не плашим се ни сад

0

Зато сам овде данас, да проговорим истину. Методологије се јесу промениле, али је НАТО наставио да нас уништава, можда и горе него 99. - рекао је потпредседник Двери, др Предраг Митровић, у оквиру Пете НАТО недеље у Београду у организацији Центра за евро-атлантске студије (ЦЕАС) Јелене Милић.

„Имајући у виду изјаве које сте споменули, желим да кажем да у Србији више апсолутно не постоји могућност за промоцију истине. Што имате више пара имате више права, а са више права имате и могућност да наметнете вашу „истину“.

Др Митровић је нагласио да он о томе има право да посведочи чињеницом, да се као ратни ветеран и резервни одликовани официр војске која је ратовала против НАТО пакта 1999. године није плашио НАТО-а, нити се, по његовим речима сада плаши НАТО-а.

„Зато сам овде данас, да проговорим истину. Методологије се јесу промениле, али је НАТО наставио да нас уништава. О томе говори чињеница да рат 1999. године по правној терминологији није завршен између тадашње Југославије и НАТО-а, већ је уписан као примирје, а не као прекид ратних дејстава. НАТО је наставио да делује неким другим методама које су можда више штете донеле него методе из 1999.

Након ових речи, потпредседник Двери, др Предраг Митровић, који је и носилац медаље за заслуге у областима одбране и безбедности, прекинут је и дозвољено му је само да постави још једно питање, на које није добио одговор, а питање је гласило:

„Колико планирате да уложите новца у медије, да потпуно сломите Републику Србију и довете овај народ до нестанка“ – закључио је Митровић.

Јелена Милић, доказани НАТО лобиста, након овог питања, узела је микрофон и напала Двери, стајући у одбрану агресора који је бомбардовао нашу државу.