Прочитај ми чланак

НЕУНИШТИВИ РУСИ: Човек пао са 9. спрата, заборавио и наставио да пије

0

Док је полиција стигла, човек је већ био потпуно заборавио шта му се догодило.

Знамо како је то: напијеш се, обезнаниш и пробудиш следећег јутра покушавајући да се сетиш шта се догодило. Један човек из Москве ову ситуацију је довео до крајности: сасуо је у себе толико алкохола да се 12. новембра спотакао док је пушио цигарету и испао кроз прозор свог стана на деветом спрату.

Пао је на бетон, али уместо да упозна свог творца, он се само изгребао котрљајући се низ кров, позвао полицију и вратио се у свој стан. Када су се полицајци најзад појавили на његовом прагу, он је већ био потпуно заборавио шта се догодило!

Па ипак, лекари су полупијаног човека одвели у болницу из предострожности. Можда стара фраза „пушење убија” ипак није сасвим тачна.

Свако, па и делимично копирање материјала Russia Beyond без писмене дозволе и линка на оригинални текст објављен на веб-сајту Russia Beyond третира се као грубо кршење закона о ауторским правима Руске Федерације. Russia Beyond и медијски холдинг RT задржавају право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су руски новинар и уредник портала news-front.info, Оксана Сазонова и чешки новинар Јан Зорбић.

Током емисије руска новинарка Сазанова је говорила о томе како Руси доживљају распад СССР (00:20:30), о Русима који су после распада СССР-а остали ван Русије (00:23:30); и о односу Руса према осталим Словенима и Србима (00:25:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.