ОШТРА ПОРУКА УКРАЈИНЕ СРБИЈИ: Објавићемо све о Србима у Донбасу

14

Олександр Александрович, украјински амбасадор у Србији, изјавио је данас да је објављивање идентитета Срба који ратују у на страни снага Донбаса одговор украјинског државног врха на, како је навео, потпуно одсуство било какве реакције Владе Србије.

У питању су шесторица Срба, а украјинска безбедносна служба објавила је комплетне њихове податке укључујући име и презиме, датум и место рођења, број пасоша и нецензурисане фотографије. Према речима амбасадора Александровича, Украјина ће наставити да објављује податке српских добровољаца којих, према њиховим проценама, у Донбасу ратује око 300.

За сада су објављени подаци о А.М. (25), родом из Ваљева, Д.М. (49) из Шапца, Д.Л. (38) из Тузле (БиХ), З.П. (26) из Ваљева, Н.С. (44) из Добоја (БиХ) и Д.С. (37) из Бановића (БиХ).

Украјински амбасадор додао је да му је веома жао због учешћа Срба у конфлитку на истоку њихове земље.

  • Zelimir

    Одлична идеја само објавите да их славимо као хероје и да помогнеме њихове породице јер су нам изродили јунаке.

  • Milutin Popovic

    Само ви објављујте а ми из СРБИЈЕ ћемо и даље бити уз РУСИЈУ а не ко ви и ови наши издајници за шаку долара бежите код трулих мафијаша и убица из труле америке.

  • berislav

    Naravno i nas interesuje koliko Hrvata i ostale belosvetske bagre radi za ukrajinske naciste u Ukrajini…ali to je tajna……