Прочитај ми чланак

И ОДБОЈКАШИ ОСЛАБЉЕНИ НА ЕП! Грбић објавио списак, без Марка Ивовића!

0

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић објавио је списак играча за предстојеће Европско првенство у Пољској

Марко Ивовић није успео да се опорави довољно брзо за старт Европског првенства. Повреда скочног зглоба коју је наш примач доживео спречила га је да се стави на располагање селектору Николи Грбићу.


Одбојкаши Србије у уторак поподне поподне путују на Европско првенство, које ће се од 24. августа до 3. септембра одржати у Пољској.

Србија ће на отварању шампионата, у четвртак од 20.30 играти против домаћина Пољске на Националном фудбалском стадиону у Варшави.

У другом колу групе А, 26. августа, Србија ће играти против Естоније од 17.30 часова, а у последњем колу, два дана касније, против Финске у исто време.

На списку селектора Николе Грбића су:

Техничари: Никола Јововић и Максим Буцуљевић.

Коректори: Александар Атанасијевић и Дражен Лубурић.

Либера: Никола Росић, Невен Мајсторовић и Горан Шкундрић.

Блокери: Драган Станковић, Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац и Александар Околић.

Примачи: Урош Ковачевић, Немања Петрић и Милан Катић.

Првопласиране репрезентације из све четири групе ће се директно пласирати у четвртфинале, док ће другопласиране и трећепласиране селекције играти у осмини финала.

Утакмице осмине финала и четвртфинала играће се у Кракову и Катовицама, а полуфинални мечеви, као и меч за треће место и финале у Таурон арени у Кракову.