Прочитај ми чланак

ЖЕНA УЗЕЛA КРЕДИТ, МУЖ ЈЕ ИЗБAЦИО ИЗ КОЛA и побегaо сa пaрaмa!

0

Миљан Д. рекао жени да погура ауто, а чим је изашла, дао је гас и оставио је, одневши 500.000 динара које је она узела на кредит за реновирање.

Миљан Д. из Прекадина код Прокупља узео је од супруге Снежане Д. 500.000 динара, које је она узела на кредит за реновирање куће, и побегао колима оставивши је насред пута. Иако је по пријави супруге полиција трагала за њим, Миљан се јуче, после десетак дана „бекства“, вратио жени, али је остало непознато шта се догодило с парама.

Несвакидашњи случај догодио се 15. јула, када су супружници ишли колима за Прокупље. Како је Снежана Д. изјавила инспекторима, у колима су били њих двоје и двогодишње дете. Паре од кредита узели су дан раније.

– У једном тренутку супруг је стао на путу јер у колима нешто није било како треба. Рекао ми је да изађем из кола и погурам их. Aли чим сам ја изашла, он је упалио ауто и оставио ме. У колима је било и наше дете… Нисам знала шта ме је снашло – изјавила је шокирана Снежана.

Испоставило се да је Миљан продужио за Прокупље и дете оставио код рођака, после чега му се изгубио сваки траг. Одмах је искључио и мобилни. Збуњена Снежана се вратила кући и одмах све пријавила полицији.

– Полиција је организовала потрагу, али их је Миљан све изненадио кад се јуче вратио кући. После 10 дана. Где је био и шта је радио, нико не зна. Његова жена каже да је вратио све паре, али у то нико у селу не верује. Колико знам, нису имали брачних проблема, нити су се свађали. Што је то урадио, бог ће га знати – рекао нам је мештанин Прекадина.

Екипа Курира покушала је јуче да разговара са супружницима. Врата нам је отворила Снежана и одмах рекла да је муж вратио све паре, али да не жели да прича о ономе што се десило.

– То је наша приватна ствар – рекла је Снежана Д.

„Бекство“ мужа с парама главна је тема у Прекадину.

– Нисам био близак с породицом, али смо се виђали. За њу немам неке лоше речи, стварно, имају троје деце и до сада нисам чуо да су имали проблема. Најбоље је што се ипак вратио кући – каже један од комшија, додајући да се ова породица доселила с Косова.

Један комшија каже да је Снежана била срећна јер јој се муж вратио.

– Звала ме је да се похвали да треба да части, јер јој се супруг вратио. Само је рекла да су били до града и да су сада код куће. Ето, све се добро завршило на крају – рекао је комшија.

Aко Снежана повуче пријаву против супруга, против Миљана Д. неће се водити никаква истрага.