ДОДИК: Не плашим се обавештајно-безбедносне агенције БиХ и њеног шефа

4

Председник Републике Српске, Милорад Додик, изјавио је да се не плаши Обавештајно-безбедносне агенције (ОБА) БиХ и њеног шефа, Османа Мехмедагића Осмице, који је био човек од највећег поверења Алије Изетбеговића, те нагласио да та служба за Српску представља непријатељску организацију.

Он је поновио да постоје документи у којима се види да ОБА прати руководство Србије, што је недопустиво.

– Знам да и мене обрађују, стално ме прате у покушају да ме дискриминишу, криминализују – рекао је Додик синоћ за РТРС.

Према његовим речима, Осмица је ратни безбедњак Алије Изетбеговића, који је, када је умирао, поручио свом сину Бакиру да чува Осмицу, којег је Бакир поставио у ту обавештајну службу.

– Овај је претерао, покушава да обезбеди само утицај бошњачке стране. Ми немамо никакву сарадњу с њима, они су за нас непријатељска организација, само роваре и гледају како ће у Републици Српској направити нешто лоше – рекао је Додик.

Он је нагласио да сви у ОБА – Срби, Хрвати, Бошњаци, раде на истом задатку, јер Срби тамо и не постоје, то је, како је рекао, поданичка компонента.

Додик каже да је Осмица, за којег је немогуће очекивати да није знао где се налазе јаме око Сарајева у којима су убијани Срби, прихватљив Савезу за промене.

– Није могуће очекивати да такав човек који је радио у рату то што је радио сада одједном буде објективан – рекао је Додик.

 • perungromovnik

  Многаја Љета ВЕЛИКИ СРБИНЕ!

  • Аца Тодоровић

   Ово је Додикова крштеница. Нигде не пише да је Србин.
   https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18056643_1465614743503924_963153655284670809_n.jpg?oh=d2db4c11e83a78031384b93ec7ad7dad&oe=5993E599

   Додиков саветник је јевреј Арие Ливни, што је јасно за кога ради.
   Зар ти није јасно да и Додик и Путин раде исто као и велеиздајник Милошевић. Представљају се као националисти и патриоте а све што раде, раде у корист јевреја и запада.

  • perungromovnik

   Ацо сада те озбиљно упозоравам а до сада сам те саветовао братски да не пљујеш по Путину и Додику јер ћу ЗАИСТА поверовати да радиш за ћифуте! и веруј ми ОЗБИЉНО ћеш се замерити Косметским Србима, и уместо да престанеш да критикујеш ту двојицу ЈЕДИНИХ ИСКРЕНИХ БОРАЦА ПРАВОСЛАВЉА ти по њима пљујеш!

  • Аца Тодоровић

   Ја не пљујем ни по ким већ само износим истину. А истина је да ћифут Ливри саветник Додиков а не мој.
   Погледај какву је вилу Додик купио на Дедињу, захваљујући служењу ћифутима. Да је служио Србима сигурно је не би купио.
   http://www.novilist.hr/var/novilist/storage/images/vijesti/svijet/istraga-u-banci-povezanoj-s-dodikovom-kupnjom-kuce-na-dedinju/7512760-1-cro-HR/Istraga-u-banci-povezanoj-s-Dodikovom-kupnjom-kuce-na-Dedinju_ca_large.jpg
   Поручи браћи на космету да следе пут истине и да верују у Бпга Творца, а не у политичаре који се предствављају као борци и спаситељи.
   Сви Срби, ако хоће да опстану, морају да прекину традицију клањање идолима, као што су радили када су се клањали ћифутским и сотониним слугама, Некада тити и Милошевићу а данас Додику и Путину, и да се окрену вери и Богу и да од Бога траже спасење. Свако ко је тражио спасење од Бога и добио га је, а од политичара је добио само јад и беду.
   Поздрав брате и праштајмо.
   Како радили, тако нам и Бог дао.