Прочитај ми чланак

ПРАВИ КАПИТЕН Зато је Тео велики: Потписао милионски уговор, а већ мисли о Србији

0

Време је за НБА, али... Милош Теодосић је постао члан најјаче лиге света. Потписао је милионски уговор ипак, припрема за надметање са Вестбруком и осталим сјајним играчима ће морати да сачека. Разлог? Тео прво мора да одведе Србију до медаље на Европском првенству.

Он је увек спреман за дрес са националим грбом… Тек што је потписао уговор са ЛА Клиперсима вредан 12,3 милиона долара, капитенски је послао поруку сјајни плејмејкер.

 

– Пре свега, хвала свим навијачима на интересовању, посебно мојој Србији. Као што сам и желео, направио сам корак у каријери ка НБА лиги. Постигао сам договор са ЛА Клиперсима, иако је било још неколико заинтересованих клубова. Изабрао сам Клиперсе јер мислим да је то најбоље за мене. Сада ми предстоји Европско првенство са Србијом, а онда и доказивање у најјачој лиги на свету. Радујем се томе, волим изазове – написао је Теодосић на друштвеним мрежама.

Европско првенство почиње 31. августа, Србија ће играти у Турској, а поред домаћина у нашој групи Д су и Велика Британија, Русија, Летонија и Белгија.

Тео је спреман да води “орлове” до медаље!