Прочитај ми чланак

НОВАК БАНЧИО КОД ВИКТОРА НА ЖУРЦИ: Нећете веровати шта је српски тенисер пио и …

0

Новак Ђоковић испратио кући супругу Јелену, па бануо на журку Виктора Троицког, који је до јутра лумповао због рођења ћерке

Новак Ђоковић је у суботу увече после рођенданске забаве супруге Јелене отишао на журку Виктора Троицког, да заједно прославе рођење његове ћерке Ирине.

Најбољи српски тенисер најпре је жену одвео кући, а онда се у ситне сате упутио у београдски ресторан „Хајдук“, где је његов колега већ увелико лумповао са другарима.

Општа пометња

Нолета је на вратима локала дочекао поносни отац. Изгрлили су се, изљубили и заједно ушли у познати ресторан, у којем је настала општа пометња када су гости угледали славног тенисера.

Сви су хтели да се сликају са Ђоковићем, а музичари су се утркивали да му испуне музичке жеље.

Уз чашу белог вина почео је да наручује хитове: „Пукни, зоро“ и „Божанствена жено“… Новаку се у лумперају придружио и Виктор, венчани кум, фудбалер Никола Вујадиновић, који је од музике тражио да им свирају „Несаницу“.

За разлику од Новака, Троицки није испуштао чашу из руке. Све време је играо и славио то што му је супруга Александра у петак родила девојчицу. Они који га познају добро кажу да никада није био веселији.

Срећи нема краја

У паузи између ића и пића Виктор нам је открио како се осећа као новопечени тата.

– Пре почетка славља сам био код Александре и бебице у болници и све је супер. Хвала Богу, све је прошло добро. Мојој срећи никада краја. Узбуђени смо јако. Још нисмо ни свесни шта нас све чека. Бебица је много слатка – рекао је Троицки и вратио се слављу, које је трајало до раних јутарњих сати.