Прочитај ми чланак

РУСКИ МЕДИЈИ: Брнабићева удаљава Србију од Русије

0

Председник Вучић предложио је Aну Брнабић за премијера, што је први пут у историји Србије да премијер буде жена и то с нетрадиционалном сексуалном оријентацијом

То објављују московски медији.

Владин лист „Росијска газета“ пише да је та кандидатура у „тој конзервативној земљи и целом балканском региону изазвала неједнозначну реакцију“.

„Поред тога, тај предлог, по оценама опозиције, показује да председник издаје националне интересе у корист западним патронима“, додао је лист.

Рен ТВ наводи да „политички посматрачи сматрају да ће ово именовање приближити Београд осталој Европи и удаљити је од Москве“.

 

„Брнабић има репутацију прозападног политичара, а при том није члан владајуће партије“, наводи РИA Новости.

„Први пут у историји српске државе жена може да стане на чело Владе“, пише агенција Регнум.

Либерална „Нова газета“ пренела је да је „посебну пикантност“ њеној кандидатури даје то што се отворено изјашањава као „припадница нетрадиционалне сексуалне оријентације“.

„У Србији и на Балкану већина становништва се с неодобравањем односи према представницима ЛГБТ заједнице“, додаје лист.

БОНУС ВИДЕО

Александар Радић, коментатор и војнобезбедоносно-политички аналитичар и Зоран Радојичић, народни посланик и председник Савета за одбрану и безбедност Српског покрета Двери у разговору са гл.одг.уредником Србин.инфо, Дејаном Петром Златановићем, анализирали су тренутно војно безбедоносно стање у Србији, српским земљама на Балкану и државама у суседству. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.