Прочитај ми чланак

МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ Чланове СНС да слепо слушају Вучића јер су нико и ништа без њега

0

Именовање Aне Брнбић на место премијера Србије изазвало је недумице у СНС, због чега се одмах огласио и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, који је подсетио напредњаке шта све дугују Александру Вучићу.

Он је већ јуче увече покушао да утихне критике због Aне Брнабић, оптужујући да међу 730 000 чланова ове странке многи, како је рекао, виде само свој интерес. 

Стефановић је навео да подржава Вучићеве одлуке зато што је сигуран да је то у најбољем интересу Србије… 

„Жао ми је што и неки из Српске напредне странке виде само своје интересе, али апсолутна већина чланова наше странке зна да је Вучић тај који нам је донео резултате и без кога не би остварили ни близу овога што смо постигли данас“, рекао је Стефановић у изјави за Тањуг.

„Због тога има сву моју подршку, а потпуно сам уверен и апсолутне већине, не само чланова СНС-а, већ и грађана Србије“, додао је Стефановић, поистовечујући чланове СНС-а са целим народом Србије.

Према сазнањима медија, постоји велика могућност да лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма не гласа за избор Aне Брнабић, а пошто наводно велико незадовољство влада и у самој СНС, питање је колико ће посланика дићи глас га Брнабићка постане премијер Србије.

Више о свему прочитајте овде: ЈОШ ЈЕДНА ВУЧИЋЕВА МАНИПУЛАЦИЈА: Побуна у СНС због Ане Брнабић је обичан спин?

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар” говорио је о томе на који начин режим Александра Вучића прети њему, и како СНС батинаши круже и шире терор по унутрашњости Србије (00:55:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.