Прочитај ми чланак

НИШ: Полицајац аутомобилом покосио ђаке на пешачком

0

Припадник МУП у Нишу М.К. (30) возилом марке "пежо" на пешачком прелазу на раскрсници Булевара цара Константина и Нишавске улице налетео је на четири девојчице.

Једна девојчица је теже повређена, а три су задобиле лакше повреде у саобраћајној несрећи која се догодила око 7 х када су деца ишла ка школи.

Фото: Н.С.

Девојчице су узраста од 12 до13 година збринуте су у нишком Клиничком центру, саопштио је МУП.

Из нишке Клинике за дечију хирургију Бати је речено да повређене девојчице нису животно угрожене. „Поступак дијагностике је у току али први резултати показују да су три детета угрувана. Постоји сумња да једна девојчица има прелом носа“, рекли су агенцији Бета на Клиници.

Према изјавама очевидаца, деца су се у великој групи кретала ка школи када је на њих налетео аутомобил. „Једна девојчица остала је да лежи на асфалту, док су остала деца устала али су била видно уплашена, вриштала су и плакала“, казао је за Бету очевидац овог догађаја.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу против полицијског службеника М.К. биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је починио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, додаје се у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО

Председник удружења „Свети Сава из Лазаревца”, удружеа због којег су многи дилери наркотика завршили у затвору, у емисији „Интервју”, у продукцији медијске куће „Центар” прича о томе колико је корумпирана полиција, када је у питању борба против нарко-мафије. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123