ДВЕРИ: Дан победе – празник од суштинске важности за будућност човечанства

2

Од суштинске је важности за будућност човечанства да не заборавимо оне који су своје животе уградили у темеље света који неће дозволити да икада више завлада било која тоталитарна идеологија попут Нацизма и Фашизма.

Председник Двери Бошко Обрадовић и народни посланик Зоран Радојичић узели су учешће у шетњи „Бесмртног пука“ поводом 9. маја – Дана победе над Нацизмом и Фашизмом.

Председник Обрадовић истакао је да је данас посебно важно прослављати Дан победе у времену када смо сведоци, с једне стране нарастајућег исламског фундаментализма, а са друге све већег притиска владајућег неолибералног Глобализма на идентитете народа, живот и рад читавог човечанства.

„Нема бољег начина да се одупремо овим деструктивним друштвеним процесима који неминовно воде у нове сукобе, од пажње, поштовања и сећања на све наше претке, наше сународнике и припаднике братских народа који су жртвовали себе да бисмо ми живели у миру. Нека им је вечна слава и хвала!“ – рекао је Обрадовић.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

  • LONDONIUM2

    Obradovicu i dverima je cilj bio skupstina i drzavne jasle. Sad kad su se dohvatili drzavnog korita, izjave, saopstenja, naravno patriotska. Za ovo im netreba velika pamet, treba samo da odu na bilo koji patriotski portal, procitaju komentare i to samo prepisu pa kazu u skupstini ili dadu izjave za stampu. Cenzuslije!

    • LONDONIUM2

      Zaboravih! Nadam se da im je ovo prvi i posljednji cenzus!