Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Ухапсите Харадинаја у Приштини ако су Косово и Метохија Србија

0

Двери поручују Влади Србије, ако су Косово и Метохија Србија, као што говорите, и ако српске институције функционишу на Косову и Метохији, онда са потпуним правом можете да ухапсите Харадинаја у Приштини и докажете да сте у Бриселу урадили добар посао за Србију.

Председник Двери, Бошко Обрадовић, изјавио је за дневни лист „Политика“ да Двери нису одмах послале саопштење у вези пуштања Харадинаја на слободу, јер не желе да учествују у унапред договореним сценаријима на релацији Брисел-Вучић-Тачи, који само скрећу пажњу јавности са суштине проблема: да су народи на Балкану окупирани од стране Запада, да им требамо само као јефтина радна снага, а наша земља као извор јефтиних сировина, природних и привредних богатстава по багателним ценама.

Обрадовић је даље додао да су сви ти сукоби инсценирани и служе да народ држе у страху да не види колико је опљачкан, понижен и обесправљен у сопственој земљи. Председник Двери је истакао да је став Двери у вези са албанским питањем од раније познат јавности. „Двоструки стандарди Запада и ЕУ према Балканским народима и пројекат стварања Велике Албаније се и даље спроводе. Власт у Србији је део тог пројекта. Док се преговори о КиМ не врате у Савет безбедности УН и под окриље Резолуције 1244, и докле год је основ комуникације са Шиптарима Бриселски споразум, дотле ћемо увек бити на губитку, а крволоци и злочинци српског народа на слободи и без пресуде. Тако је било већ неколико пута, тако је и сад“ – рекао је Обрадовић.

 Влада Србије да спроведе у дело своје „бриљантне“ споразуме у Бриселу и ухапси шиптарског терористу Харадинаја, који је мучки убијао наш народ на Косову и Метохији.

Ако су Косово и Метохија Србија, као што говорите, и ако српске институције функционишу на Косову и Метохији, онда са потпуним правом можете да ухапсите Харадинаја у Приштини и докажете да сте у Бриселу урадили добар посао за Србију.

У супротном ово ће бити јасан доказ да сте ви господо из власти Косово и Метохију већ предали у руке шиптарској мафији, а славље ратног злочинца Харадинаја у Приштини је потврда тога.