ПАРОВИЋ: Ударом на шиптарску мафију одговорити на великоалбанске провокације

14

Током своје председничке кампање сам више пута указивао на важност обрачуна са шиптарском мафијом имајући у виду да она на нашој територији нема само криминални карактер већ и сепаратистички и терористички. Ово се јасно може видети и у последњој великоалбанској провокацији којом је држави Србији послата јасна претња и бачена рукавица у лице.

Предлажем да српски одговор на ову провокацију буде свеопшти удар на шиптарску мафију. На сваку провокацију од стране Албанаца треба одговорити запленама дроге и цигарета, те хапшењима шиптарских мафијаша који користе територију Србије за транзит ка Западу.

 

Ударом на шиптарску мафију удара се на темељ пројекта „велике Албаније“ јер тај пројекат нема нити историјско нити културолошко нити цивилизацијско утемељење. „Велика Албанија“ је замисао НАТО пакта који жели да Србији пресече виталне путне и железничке коридоре, а за остварење овог пројекта НАТО користи шиптарску мафију, али и низ политичких и безбедносних инсталажа у нашој земљи.

Сасецањем кракова те мафијске хоботнице ћемо кренути у рушење тог злочиначког подухвата и тиме почети да враћамо суверенитет нашем народу и држави од Хоргоша па све до Драгаша. За ову акцију ћемо моћи пронаћи и савезнике и то не само у Русији, већ и у читавој Западној Европи која је буквално у ванредном стању због исламистичких терориста, а познато је да шиптарска мафија учествује у прављењу исламистичке терористичке мреже у Европи.

Сматрам да ова тема мора бити део новог друштвеног дого вора одговорних политичких снага у држави. Због тога још једном апелујем да се договором прво спречи дестабилизација унутрашњих прилика у држави, а да се потом крене и у проактивну регионалну политику.

 • моћни Ђоле Јанговић

  Него… јеси ти вратио оних 230 000 еврића за изборе јербо си подбацио испод 1% ?
  „Сељачки сине“…::)))

 • yumatu

  Ovo je smešno…
  Vidimo da zemlje euRopske unije nemaju nameru da se bore protiv ISIL-a bez obzira na sve terorističke napade,da primaju migrante i da im daju prava veća nego i svojim originalnim građanima,da ne reaguju na priče o Velikoj Albaniji,ni na kampove za obuku terorista u Bosni i na Kosovu…
  S druge strane vidimo da Erdogan pod uticajem lidera velikih sila,Trampa,Putina i Si Đinpinga želi da postane sultan nekog novog Otomanskog carstva i da se balije u Bosni raduju tome…
  Da se ja pitam uslovio bih priznanje Kosova,priznanjem Republike Srpske od strane šitara,čime bi i šiptari došli u sukob sa balijama,što bi oslabilo ISIL na Balkanu…

 • Хајдук

  Лепа идеја само што су наши политичари на платном списку шиптарске мафије. Само нарко дилере који су Срби наша полиција хапси…склањају шиптарима конкуренцију….

  • jako777

   Управо тако!
   Удара на шиптарску мафију не може бити јер су ови на власти део те
   шиптарске мафије!

   Што не значи да Паровић то не зна него само скупља поене причајући бајке за које зна да се НИКАДА неће спровести!!

   Јер да је он бољи од осталих… као тотално безначајан политичар неби нон стоп висео по медијима !

 • Гаудеамус Игитуровић

  Овде ми се чини да је Мирослав у праву. Током шиптарских демонстрација почетком 80-тих на Космету, њихове „поглавице“ су истуриле младе Шиптаре на уличне демонстрације. Наша полиција, која је заводила ред се суочавала са клинцима, где је сваки удар на њих мобилисао шиптарску националну мањину и хомогенизовао је против Србије. Држава није реаговала адекватно и уместо да хапси њихове племенске вође које су слободно шетале по Космету, она је ударала на те младе демонстранте. Примитивни Шиптари су то схватили, као прећутну дозволу државе, јер им нико није дирао поглавице.
  Мирослав је погодио право у центар. Шиптари се смирују тако што им се удара по шефовима племена, а то овде никада нико „из неких разлога“ није радио.

  • jako777

   Не треба бити наиван….

   Паровић је обичан џукац који завија на месечину да би си прикупио гласове и популарност…. А знајући да то све о чему прича ионако неће никада бити спроведено…
   Све је то само представа и ништа више!

   Глава шиптарске мафије има више и нису само на Космету него је једна и на раменима Вучића а има их и у Бриселу и у Вашингтону….А сигуран сам да је једна од тих глава и у Пентагону а друга у ЦИА….

   Одавно то није само ситна игра…..него вишеглава аждаја.

  • тек успут

   Све и да је Паровић на месту на којем одлучује, могу само да нагађам за колики ситниш би се продао имајући у виду за колики ситниш се својевремено продао кад је преко Двери добио неку фотељицу у Новом Саду.

  • jako777

   Да чуо сам,
   Ма има код тога човека нешто врло антипатично…..
   А и врло је прозиран јер нон стоп виси по медијима што је најбољи знак да је Вучићев човека (као што је био и његов кандидат на изборима за расипање патриотских гласова)

   Једино позитивно у вези њега је то што није имао довољно гласова па му Србија није морала дати велику лову за изборе!

  • Гаудеамус Игитуровић

   …. чисто мала исправка, он није „преко Двери добио неку фотељицу у Новом Саду“, него се откачио од Двери да би ту фотељицу добио….

  • тек успут

   Он и још један су на основу добијених гласова за Двери добили нека места у Н.С. али нису наставили линијом Двери па су их ови избацили. Мислим да је ту било и неког суђења око тога чији су мандати. Мрзи ме да гуглам али верујем да има на нету.

  • Гаудеамус Игитуровић

   Има, али не вреди да се тиме бакћемо ….

  • Гаудеамус Игитуровић

   Потпуно сам сагласан од „Паровић“ до „аждаја“, али сама изјава је тачна…. Колико је то могуће, у овој констелацији међународних односа и према унутрашњој ситуацији, то је на жалост сасвим друга прича.

  • jako777

   Могло се (у теорији) у почетку јер систем није био формиран…
   Али није имао ко јер смо од 5 октобра као што се зна, окупирани и од тада тонемо…..
   Од тада су на власт долазили само они који су штитили пре свега стране интересе па онда и своје интересе….а никада србске интересе !
   Дакле за то стање ствари су плаћали цех србски интереси увек…
   Радило се све до сада једино против интереса Србије и Срба.

 • VELIKI HRVOSER

  sasvim je u pravu,to je pravi način.