Прочитај ми чланак

Страшне партије Срба за крај, а сад најдражи дрес!

0

Јокић и Марјановић се одличним утакмицама опростили од НБА сезоне, следи одмор, а онда оно што сви чекамо!

Завршена је регуларна сезона, Денвер се опростио од лиге победом у Оклахоми, а Никола Јокић је фантастичну годину завршио у великом стилу. Денвер је славио код Тандера 111:105 скором 5-2 завршио сезону, али то није било довољно, Јокић иде кући, у плеј офу је осми Портланда

Српски центар је убацио 29 поена, имао 16 скокова и 8 асистенција, домаћин је штедео Вестбрука, који је играо мање од 20 минута, убацио 5 поена, уз лош шут.

Оскар Робертсон је био на мечу и одао почаст Раселу који је срушио његов рекорд у броју трипл-даблова у сезони.

Ипак најсрећнији на мечу је Тиандре Николс навијач који је погодио шут са пола и освојио 20 000 долара. Први пут је дошао са девојком на утакмицу, изгледа да му је она донела срећу.

Одлична партија и за Бобана Марјановића, 14 поена и 11 скокова, имао је и 3 блокаде у поразу од Орланда 109:113. И Детроит је завршио сезону, у којој Боби није пуно играо али је показао да заслужује већу минутажу. Одлазак Арона Бејнса који се очекује би управо то могао да му донесе.

На крају, Орландо је славио са 113:109, поменимо и Николу Вучевића који је направио 38. трипл дабл у сезони, са 18 поена и 11 скокова.