Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Чанак и Чеда – Вучићев кандидат и Вучићев портпарол

0

Чанак и Чеда су симбол и перјаница ДОС-ове политике, која траје и данас.

Синхронизовани напади на Бошка Обрадовића, изгледа да су ујединили сепаратистичку политику Ненада Чанка, и изгубљену политику Чеде Јовановића.

Ненад Чанак, који води сепаратистичку политику директно усмерену против државе Србије, својом кандидатуром за председника Србије, има задатак да банализује институцију председника државе, и да по договору са Вучићем гостује у ТВ емисијама у којима ће гостовати и други председнички кандидати. Наравно, јер Вучић се неће појавити ни на једном ТВ дуелу, већ ће његове слуге и улизице то чинити уместо њега, баш попут Чанка и Шешеља.

Чанак сада хвали Чеду Јовановића, што му је помогао да сачува посланички клуб, па се нуди као модератор између Јанковића и Јеремића, а Маринику Тепић назива аморалном. Блати Бошка Обрадовића и истовремено изјављује да није добро за Србију да Вучић буде председник. Зна ли овај човек уопште шта прича и шта хоће? Двери мисле да зна. Прво је лични интерес, а друго је, да све ради по Вучићевом налогу, како би збунио људе и банализовао политику и председниче изборе.

Чеда Јовановић, човек са изгубљеном политиком и идентитетом, јер му је политику преузео Александар Вучић, требао би да се бори против Вучића, а не да постане његов портпарол. Он је и мало нервозан што је раскринкан као лажна Вучићева опозиција, баш као и Шешељ, а заправо је део Вучићеве власти и то сад виде сви грађани Србије. Прозива Двери јер нису пожелеле добродошлицу Могеринијевој у Скупштини и похвалио је за стрпљење, а онда окривљује Вучића због подељене Србије, да би закључио да нотари нису из СНС и да се нормално прикупљају потписи.

Чанак и Чеда су политички кловнови, на специјалном задатку, да сваком нормалном човеку огаде политику и смисао бављења политиком. Они су симбол и перјаница ДОС-ове политике, која траје све до данас.

Бошко Обрадовић је председнички кандидат, који озбиљно и професионално доживљава смисао бављења политиком, што је и показао на наступима у Скупштини.

Чанку и Јовановићу поручујемо да нису успели. Грађани јасно виде да су они део Вучићеве власти, и поштено је да бар признају, да морају да лажу, вређају и нападају, јер ништа друго не знају да раде, осим да се баве политиком и од ње живе.

Информативна служба Српског покрета Двери