ДАНИЈЕЛА СРЕМАЦ ЗА СРБИН.ИНФО: Од НАТО пакта наплатити 30 милијарди долара!

67

На председничким изборима 2017. г. један од кандидата биће и представника српске дијаспоре из САД, Данијела Сремац. Тим поводом она је дала одговоре на питања "теже природе" за редакцију Србин.инфо. Данијелу смо питали о хомесексуалцима, НАТО пакту, Републици Српској Крајини, Космету и многим другим питањима од есенцијалног значаја за нашу државу.

На питање ЕУ и НАТО или Русија, председнички кандидат Данијела Сремац нема дилему – када постане председник Србије захтеваће подизање тужбе против НАТО пакта за наплату ратне одштете у висини од 30 милијарди долара због бомбардовања 1999. године и тај новац преусмерити како на обнову уништених објеката тако и на обнову комплетног војног система у Србији који је комплетно уништен претходних 20 година.

danijela sremac

Наглашава да ће се залагати да се „отваре специјализоване болнице које ће се бавити последицама радиоактивног зрачења настало од бомбардовања, а које је драстично подигло број оболелих од карцинома и осталих болести које све више и више односе велики број живота наше деце”.

Када је реч о Европској унији, Данијела Сремац се залаже за економску сарадњу са земљама ЕУ, али је против уласка у исту и истиче:

– Пре свега, Европска унија нас и не жели. С друге стране, ни ми не желимо у такву Европску Унију, која и сама води борбу за сопствени опстанак. Русија је значајан партнер, како у борби за територијалну целовитост тако и значајан чинилац у економском просперитету наше земље. Зато је потребно свакодневно радити на побољшању наше привреде. Само тако можемо да стекнемо услове да учествујемо на руском тржишту, које је спремно да прихвати све наше производе.

Шта мислите о борби за уједињене српских земаља са матицом Србијом.

– Пре свега је потребно подићи стандард људи и достићи одређени економски развој како Србије, тако и простора где живе Срби, усмеравати грађанство, подсећајући их на историјску повезаност народа са ових територија, како би будуће генерације биле свесне својих корена, културолошког и духовног јединства.

danijela sremac3

Како бисте решавали питање окупираног Космета?

– Питање Косова и Метохије се мора вратити на терен Савета безбедности где имамо подршку Русије и Кине. Истовремено морамо вршити притисак на нову америчку администрацију како би променили курс свог деловања с обзиром на то да наша амбасада ништа није урадила да предочи америчком народу и конгресу праву истину око наше јужне покрајине. Мора се улагати у српске институције на Косову и Метохији и обезбедити њихов опстанак зарад наше будуће позиције у преговорима. Косово и Метохија је културно и верски колевка нашег опстанка као народа.  Ако нестанемо тамо, нестаћемо свуда! Будуће генерације морамо усмеравати ка традицији и значењу Косова и Метохије за наш народ.

Шта мислите о самозваној „паради поноса“ (срама), браковима између хомосексуалаца, као и о њиховој жељи да усвајају децу?

– У времену када Србија губи више од 30.000 грађана годишње због негативног природног прираштаја, када нам села несају, када наша омладина све више одлази из Србије тражећи спас у иностранству, када нам се породица као стуб друштва урушава, причати о правима ЛГБТ организација не само да је безочно, већ је и криминално. Огроман новац грађана Србије троши се на организовање геј параде и свих накарадних манифестација које је прате,. У исто време дечији додатак је мизерних 2.500 дин,  СМС порукама се боримо за животе наших малишана који су тешко болесни и којима је сваки секунд битан, док се мајке истеравају са посла уколико само и помисле да рађају децу! Сав новац који се улаже у организацију и промоцију права ЛГБТ заједнице треба усмерити у социјалу, подизање стандарда грађана и пре свега у борбу против беле куге.

Како бисте решили питање миграната који неконтролисао пролазе кроз Србију?

– Што се тиче миграната, ствар је јасна – Србија не може постати сигурна кућа и талац истима. Треба пустити улазак миграната само у оном броју у коме и Мађарска и Хрватска пуштају њихов пролаз из Србије! Србија не може поднети, како економске ударе, тако и безбедоносне ризике које мигранти доносе – закључила је за Србин.инфо председнички кандидат Данијела Сремац.

 

 • Zelimir

  А на питање о уједињењу Срба је дала одговра као да је члан Изетбеговићеве СДА. Човек је пита шта мисли о УЈЕДИЊЕЊУ СРБА а она одговара да треба подизати стандард. Боље вам је да гласате за муфтију Зукорлића него за ову продаваћицу магле.

 • Milan Miljkovic

  https://www.youtube.com/watch?v=adJWTB-owxY
  INTERVJU: Dejan Berić – Vučić je bolestan čovek, lažov i najveće zlo za srpski narod! (16.02.2017)
  BALKAN INFO

 • Истребитељпагана

  Аахахахха наивчине моје како вас је лако превести жедне преко воде. Мисли ЦИА и ан вас који бирате доњом уместо горњом главом.

 • Владица

  …плачи брезо бела,и ја ћу са тобом.отишла је данијела није рекла збогом

 • Vujajlovic Duska

  MAlena je cifra otstete ti NATO demoni su duzni s kamatom 80 000 Milijardi Eura samo za 30 dana bombardovanja inace Prgram ako ga ne ispunis da se potise da ides na elktricnu stolicu ionda glasam za tebe ali i i ti i tvoji sponzori
  SERBS SION