Прочитај ми чланак

ДАНИЛО ТВРДИШИЋ: Вучић мисли да Срби треба да жале Хилари Клинтон

0

Александар Вучић јуче је изјавио како му, тобоже, није јасно зашто је Србима драго због промена које су се десиле у свету (Америци, Бугарској, Молдаваји...)

Премијер вероватно мисли да Срби треба да жале Хилари, чији муж Бил га је оним љигавим рукама тапшао по рамену док је он (Вучић) подржавао њихову последњу кампању, а које се сада одриче.

danilo-tvrdisic-biografija

Да ли ико нормалан у Србији треба да жали његовог, како га је мазохистички назвао, „великог пријатеља“ Бајдена који је са њима политички почишћен, а који је изјављивао да су „Срби неписмени дегенерици и да их треба ставити у нацистичке логоре“?

Јел треба да жалимо осталу олош у ближем и даљем окружењу која је била интересно и финансијски повезана са горе поменутим зомби брачним паром, а која нас је бомбардовала, уводила санкције, узимала нам Косово и Метохију, малтретила Хагом, уцењивала и мрцварила у протеклих 25 година?

Јел треба да саосећамо са лицемерима и злиочинцима који су сада у хистеричном шоку услед тектонских геополитичких промена које се пред нашим очима дешавају?

Данас тај исти Вучић изјављује да му је чудно што је Србима драго што злочинци и лицемери губе и што Срби због тога осећају мало олакшање?

То је зато што је у српском бићу записано да се радују правди, а мрзе на неправду.

Нико, ниједан медиј, па ни ови „наши“то осећање и способност разликовања добра и зла не може да им одузме.