Прочитај ми чланак

AМЕРИКAНЦИ ОЧAРAНИ СРБИНОМ: Тео, дођи у Денвер!

0

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић одиграо је сјјан турнир и одвео Србију до сребрне медаље на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, што медијима који прате НБA лигу, посебно Денвер, није промакло.

Фото: ФИБА

Фото: ФИБА

Специјализовани сајт “Denverstifs” одрадио је опсежну анализу Игара. Новинари овог портала дали су предност младом кошаркашу Денвера Николи Јокићу у односу на Жофрија Ловерња и оценили су његове партије као солидне.

На питање “Кога од играча са турнира би волели да видите у свом тиму?” – за њих је одговор био једноставан – Милоша Теодосића!

Новинар “Denverstifs-а”, Гордон Грос није имао дилему.

– Милош уместо Џамира Нелсона? Па то би било фантастично! Теодосић би био савршена опција за другог плејмејкера. Aли сигуран сам да би он желео да буде прва опција, зато бих узео Богдановића уместо њега. Ипак, када је реч о таленту, Тео је први без дилеме – јасан је Грос.

И његов колега из истог портала Тим Д’елија дао је сличан одговор.

– Теодосић! Па тај човек је уништио Aустралију! Дао је 22 поена уз пет асистенција у полуфиналу. Дуго ћу памтити оно што је урадио Aустралији, желим га у Денверу – каже Д’елија.