Прочитај ми чланак

ДОКAЗ ДA МОЖЕ И ОВAКО: Срби разбили Хрвате, па их одвели на пиће!

0

Србија је остварила други тријумф на шампионату, након што је била боља од Израела и забележила два пораза од Румуније и Естоније.

Репрезентација Србије у карлингу победила је у Љубљани селекцију Хрватске са 11:5 у 4. колу Ц групе Европског првенства.

Српски тим добио је први међусобни сусрет са репрезентацијом Хрватске на Европским првенства од када се игра карлинг у обе земље, односно 2005. године.

„Србија јесте победила Хрватску са 11:5, а на трибинама је било између 15 и 25 људи од којих су неки гледали често у своје мобилне телефоне, а један је читао књигу. Судије су биле смрзнуте иако покривене ћебадима. После утакмице смо у духу карлинга и по неписаном правилу, које се све мање поштује, одвели хрватске играче на пиће, јер традиција карлинга налаже да победници побеђенима плате туру пића…Ипак веома важна победа за нашу репрезентацију и друга по реду на овом ЕП, а посвећујемо је нашем пређашњем капитену Бојану Мијатовићу који је 10 година желео да заигра против Хрватске, али се у фебруару ове године иселио са породицом у Канаду и није могао да дође“, објавили су наши такмичари на званичној Фејсбук страници Карлинг Србија.

Србија је остварила други тријумф на шампионату, након што је била боља од Израела и забележила два пораза од Румуније и Естоније.

Чланови селекције Србије на ЕП су капитен Ђорђе Нешковић, Горан Унгуровић, Марко Стојановић и 16-годишњи Филип Стојановић.