Прочитај ми чланак

Владимир Путин је бесмртан!

0

551104_vladimir-putin_iff

Да је велики Владимир Путин најмоћнији лидер на свету то већ одавно сви знамо. Начин на који „брише под“ конкуренцијом, „осваја“ планету и доказује моћ Русије свима који у то и на тренутак посумњају, све оставља без даха. Али није само Велики Владимир моћан и харизматичан.

Он је изгледа и бесмртан. Очигледно да његов младалачки изглед није случајан. Све болести које су му до сада „дијагностификовали“ нису га ни дотакле. А сада су се појавиле и фотографије које круже интернетом и према којима се да закључити да је Владимир Путин стар можда и више од 100 година иако је то немогуће научно доказати. А никада му не би дали толико.

Истина или лаж, алии необична сличност Владимира Путина и двојице мушкараца у униформама уздрмале су интернет и покренуле бројне теорије. Његов митски статус ионако ни до сада није споран а чини се да после овога и његових успешних политичких потеза. ни статус божанства није далеко.

Је л’ Путин болестан или професионално деформисан?
Владимир Путин свакако није обичан човек. Ни када јаше коња, игра хокеј, демонстрира џудо или „спушта политичаре на земљу“. А где су границе његове необичности, остаје сваком да слободно процени.

 

Vesti online