• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • АЛАРМ! ФИЛМ ЗАЛУДИО СВУ ДЕЦУ СВЕТА: Нећете веровати које зло се скрива иза пројекта – Минионс ВИДЕО
Прочитај ми чланак

АЛАРМ! ФИЛМ ЗАЛУДИО СВУ ДЕЦУ СВЕТА: Нећете веровати које зло се скрива иза пројекта – Минионс ВИДЕО

0

minions naci

Хрватски веб портал dnevno.hr, објавио је чланак који указује да тренутно највећи светски хит, међу цртаним филмовима, филмовима који су намењени деци, уствари је дело која пропагира зло, сатанизам и подаништвом према будућем Антихристу.

Преносимо га зато у целости:

„Родитељ сте? Размислите два пута пре него своје дете учите служењу, и то не било коме, већ највећем злу.

Анимирани филм који је залудео сву децу света, није тако бениган како то мисле деца, али и њихови родитељи. Зло које се скрива иза тог филма јако је предвидиво, због тога чуди нереална ‘опседнутост’ деце која су сасвим луда за цртићем, који због њихове лудости осваја милијарде и милијарде, што долара, тако и невиних дечјих срца.

У Хрватској су преводи овог филма нереални и смешни, док изворно име ових филмова открива пуно више од онога што откривају хрватски називи који заправо, немају везе са везом. Наиме, реч Минионс у Хрватској је преведена као – МАЛЦИ-, иако је стварни превод заправо – ПОДАНИЦИ / СЛУГЕ.

Назив филма DESPICABLE ME, 1 и 2, у Хрватској је преведен као – Гру је украо Месец и Гру на супер тајном задатку, док је стварни превод заправо – Презириме 1 и 2.

Гледајући ове филмове никако нисам могла схватити зашто готово свако дете на овом планету жели бити поданик и то некога ко се назива Супер Вилан, а што у преводу значи – ЗЛИКОВАЦ, односно највеће зло. Можда се одговор крије у продукцијској кући која је радила овај филм, а реч је о кући назива ILLUMINATION ENTERTAINMENT, а чије име говори само за себе!

Ова серија анимираних филмова дословно је залудила планету, први део филма зарадио је невероватних  543,000,000$, док је други део зарадио $ 970,000,000 и надмашио све рекорде. Наравно, зарађује се масно на свим пропратним материјалима, торбама, одећи, таблетима, играма, луткама, и свему што дечји свет може замислити. Но, у чему је фора?

Свако ко је гледао и први део, у неколико минута може приметити о чему се ради. У филму имате приказаног великог зликовца и његове поданике који се веселе злу, који се веселе крађи, који аплаудирају и скандирају на грех. Ако си само замислимо да деца данас желе бити Минионс, односно поданици, јасно је видљиво да ту нешто не штима са плодовима овог филма. Као прво, зашто се децу учи да је добро бити поданик зликовца ?, а друго, зашто се децу учи да је добро и смешно, бити зао? Ево о чему се ради.

gruСотона у ово време жуди за децом, јер данашња деца, деца су новог доба и управо од њих Нови светски поредак тражит ће две ствари, поданост и зло. Библија у неколико наврата спомиње ђавла и његове поданике. Није случајност да се филм који је прошлог месеца запосео сва кина света зове Минионс односно слуга или поданик. Порука овог анимираног филма изузетно је лоша за децу. Погледајте само плакат за промоцију филма на којему је приказан Гру и његови поданици.

На врху плаката јасно је написано; Кад свет затреба хероја, зваће злотвора / зликовца! Вилаин = злотвор / највеће зло!

И након првих пар минута првог филма јасно је да је овде реч о Антикристу, а да су ови планетарно популарни филмови намењени како би припремили децу света за владавину Антихриста, на слуганство и уживање у греху. Јер, што друго значи (поготово дечјем мозгу) – кад свет буде требао хероја зваће зликовца ??? Каква је то порука?

Оно што се дешава иза кулиса, посве је невероватно. Илуминати, чије име носи и продукцијска кућа овог филма припрема децу на долазак највеће звери, Антихриста који се у 2. Посланици Солуњанима описује овако: ‘Нека вас нико не заведе ни на који начин. Јер, ако пре не дође онај отпад и не открије се Човек безакоња, Син пропасти, Противник, онај који уздиже себе против свега што се зове Бог или светиња … ‘

Ако само мало погледамо филм видећемо да је Гру, човек безакоња, син пропасти који уздиже себе изнад добра, Бога и све светиње, док су слуге оно што ће Антихрист тражити од људи будућности. Они ће бити безимени, безлични (без икаквих људских посебности) слуге којима је једини значај да им неко наређује, баш као што су представљени Минионс који су ништа друго доли обичних помоћника зла.

Најгоре од свега је то што су Илуминати и прави поданици зла, овим анимираним филмовима постигли, оно што су хтели. Медијима, рекламама и скупом пропагандом представили су апсолутно зло као смешно и као добро, па су деца јако заволила поданике као и њихову несташност у злу. Деца су јако заволила безимена, безлична, слуганска лица која служе злу, и то је опасно. Деца су збуњена, јер их уче да је зло, добро.

У 3. наставку филма који је изашао прошлог месеца, назива Минионс, који описује како заправо постати поданик зла, све је речено, па је тако јасно речено и што ће се све догодити с људима када Антихрист дође.

На Википедији је то описано овако: ‘Приправници (људи) испитују се јесу ли квалификовани да буду слуге- минионс. Они су питали јесу ли у потпуности спремни прихватити ту задаћу, а након што пристану добију своје 3Д наочаре. Након тога учи их се да покушају бити зли, те да се користе гласом злог кловна.

Ту је и ЗАП пиштољ (микро чип) који претвара људе у слуге, а занимљиво је да слуге морају проћи и скенер који елиминише све људско у њима, да се не би што људско провукло. Главни помоћник зликовца Гру, је др. Нефарио, а превод овог имена такође значи, грешан и зао.

Дакле, овде је јасно описан процес приклањања Антикристу.

Прво се тражи жеља и слободна воља, (из филма је видљиво да жеља долази због моћи уживања у греху, као нпр. Што више украдемо то смо сретнији зликовци), након чега долази чипирање, као и потпуно брисање људскости, односно добра из човека. И тако се постаје безимени, безлични слуга зла. Тако човек постаје Минионс! И сад ви имате милионе деце широм света који већ сада желе прочи овај процес како би на тренутак били Минионс? Невероватно, јер кад одрасту, служење злу неће им бити страно, а то и је крајњи циљ овог анимираног серијала.

Занимљиво је заправо како је све истинито приказано, а застрашујућа је чињеница да су деца толико узљубила зло и слуге зла преко овог анимираног филма! Јер, баш како је Холивуд пример увео хомосексуалност кроз комедије и смијешне филмове, тако се сада деца на смешан начин припремају на долазак Антихриста!

Један вероучитељ у САД-у згрожен овим анимираним серијалом, покушао је деци објаснити да је зло увек зло чак и онда када је приказано као добро, а након сликања на сату вјеронаука добио је мноштво цртежа на којима је насликан крст, а поред њега Минионс, као једнако важан или важнији од Христа, и то га је растужило, јер је схватио да његове речи за разлику од масовне пропаганде не допиру до деце.

‘Зар је могуће да родитељи дозвољавају да се зло на тај перфидан начин увлачи у дечја срца, дечје умове? Молимо људи, јер ако је истина приказана кроз ове филмове, није добро, и оно што се спрема наследиће ће све народе и све људе, а деца којој је овај филм приказан, деца су од које ће се тражити слуганство, на што ће многи, учени од малих ногу напослетку и пристати, ‘написао је вероучитељ на свом блогу.

Родитељ сте? Размислите два пута пре него своје дете учите служењу, и то не било коме, већ највећем злу.

П.С. Одмах након изласка филма, на шпанским блоговима, појавила се фотографија (насловна члана) која наводно приказује нацистичке експерименте над децом за време другог свјетског рата, који неодољиво личе – МИНИОНСИМА- малце. Но, убрзо након тога фотографија је демантована, док се истина не може демантовати. Не можемо се не запитати је ли овај анимирани филм експеримент над децом света, с обзиром на то да деца света одједном лудују за злом? Можда ипак има нешто у тим ‘наззи Минионс!’

Извор: Dnevno.hr – Зринка К.