Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ: Фото-албум мађарске војске на граници Србијом (ФОТО)

0

granica ma]arski vojnik4jpg
„Пред нама су тешки дани и велике обавезе. Морамо осигурати ред, мир и безбедност у нашој држави. Мађарска је 1000 година градила хришћанску културу и не желимо да актуелна сеоба, за коју мађарска држава и њен народ није крив, угрози наш опстанак!“, поручио је јасно мађарски премијер Виктор Орбан.

Од јуче поподне приметни су снажни покрети мађарских моторизованих и инжењеријских потенцијала дуж целе границе са Србијом. Ваздушни простор је у потпуности затворен. Мађари спремни да употребе и ватрено оружје према мигрантима. Не искључује се увођење ванредне ситуације….

За то време, бесконачној колони која надире са југа, нема краја. Према Србији се креће велики талас миграната (њих 30,000 до викенда), чији врх управо улази на Прешево. У наредних највише месец дана, очекује се да у Србију уђе још најмање 100,000 миграната.

granica ma]arski vojnik3

Уколико мађарски зид буде ефикасан, а истовремено се не пронађу алтернативна решења, у Србији би се у веома кратком временском року могао акумулирати алармантан број очајних људи без крова над главом, спремних на све ….

granica ma]arski vojnik2

А иде јесен, а ето је за њом и зима…

Извор: Борбени ефективи