Прочитај ми чланак

ПРОПУСТ И У НЕМАЧКОЈ ЛУТРИЈИ – да ли ће је Меркел продати „страном партнеру“? (ВИДЕО)

0

vucic merkel pst

„Извучени бројеви гласе овај пут: 4, 7…Не, ови бројеви који се налазе на екрану су чудни“, почела је Гаузе, али је наставила да чита бројеве који су се појавили и на графици која је емитована на малим екранима.

Међутим, пред крај она је приметила грешку, преносе аустријски електронски медији.

„То сам и сумњала. Ово су били бројеви Лото-а од среде. Мораћете да прочитате најновије бројеве на сајту или телетексту. Тамо се налазе исправни бројеви“, поручила је водитељка гледаоцима.

Ћирилизовано

„Да ли ће Ангела Меркел због овога, као њен идол Александар Вучић, да реши да…“

„Сад је крај целој тој причи и сад идемо у модернизацију, увођење и страног партнера. Нико више неће да сумња у своју државу, биће награде неупоредиво веће у будућности, бавиће се тиме на озбиљан начин и нико никада више неће да сумња у своју државу“?

Тешко, јер и за Немачку важи оно што рече један наш паметан човек (ал’ ко овде пита паметне): Економиста Љубодраг Савић сматра да нема потребе да се било шта ради, осим да се нађу поштени и способни људи.“

Али не, случај са српским лотоом је намесничкој власти пао као „кец на десетку“, треба га искористити и још више се умилити господару, распродати/предати још српског добра окупатору. Шта мислите, због чега је Влада Србије одбила да открије податаке о квалификацијама генералног директора Електромреже Србије (ЕМС) Николе Петровића“? Зато што „би то озбиљно угрозило приватност или важан интерес лица, посебно живот, здравље и физички интегритет„? Или се иза блесавог објашњења крије немоћ да се прикрије да се припрема још неки случај сличан лотоу, и да се нашао „нека виси Педро“ који ће дати прилику да се пуку пружи прихватљиво објашњење зашто и то српско благо, „Електромреже Србије“, треба дати странцу да га „модернизује“ и њиме боље газдује од поквареног и нестручног Србина?

Итд. Вода, ваздух, деца…

За СРБИН.ИНФО припремио: Александар Јовановић / Ћирилизовано