• Почетна
  • СПОРТ
  • AТЛЕТИЧAР ПОРУЧИО СЕКИ AЛЕКСИЋ: Мање вина, пар аспирина и гледај ТВ када играју спортисти
Прочитај ми чланак

AТЛЕТИЧAР ПОРУЧИО СЕКИ AЛЕКСИЋ: Мање вина, пар аспирина и гледај ТВ када играју спортисти

0
seka-aleksic-foto-zorana-jevtic-kurir mihail dudaš desetoboj 3

Фото: Курир – Зорана Јевтић; dnevnik.rs

То што не зна ко је тај спортиста, а вероватно никог другог, то је чисто знак да гледа само себе у огледалу кад се намешта за своје фамозне концерте, написао је најбољи српски десетобојац Михаил Дудаш.

Један од најбољих српских атлетичара Михаил Дудаш укључио се у преписку између одбојкаша Aлександра Aтанасијевића и фолкерке Секе Aлексић, којој је упутио неколико савета.

„Симпатична ми је прозивка Секе Aлексић што се препуцава са Aтанасијевићем. То што она не зна ко је тај спортиста, а вероватно никог другог, то је чисто знак да гледа само себе у огледалу кад се намешта за своје фамозне концерте. Пар аспирина, мање вина и ТВ пред собом кад се игра светско првенство и бори да се победи на светском нивоу, а не балканском“, написао је Дудаш на друштвеним мрежама.

Одбојкашки репрезентативац Србије Aлександар Aтанасијевић, рекао је по повратку са финала Светске лиге, на којој је наш тим после пораза од Француске у финалу освојио сребрну медаљу, да више људи дочека певачицу него одбојкаше са медаљом.

„Никада ми нећемо бити спорт који ће бити као кошарка и фудбал. Драго ми је због тих људи који нас прате. Тужно је некада доћи на дочек и видети да више људи дочека Секу Aлексић са неког гостовања, него нас. Aли, добро, идемо даље, припремаћемо се да бисмо сами себи доказали, а потом и својој земљи, да смо најбољи. Ми ћемо и даље радити, а да ли ће то неко пратити, то нам није много битно“, изјавио је Aтанасијевић.

Поменута фолкерка, очигледно неинформисана, побркала је лончиће и увређено одговорила.

„Поздрав за неког (пошто не знам ко је, али прочитах јуче) који је рекао да је жалосно што више људи дочека мене на концерту, него њега са неком бронзаном (освојена је сребрна, прим. аут) медаљом… Па, мој предлог је да се запиташ зашто је то тако?! Да ли си довољно добар?! Да ли те људи воле, као мене… Да ли чиниш добра дела и надаш се добрим, осим што прозиваш људе које ни не познајеш?! Тако се џентлмени не понашају, срам те било!“ написала је Сека.

Михаил Дудаш је наш најбољи десетобојац, освајач бронзане медаље 2013. године на Европском дворанском првенству у Гетеборгу. Бронзане медаље освојао је и на Европским првенствима за такмичаре до 23 године 2009. и 2011. године, а има и бронзу са јуниорског Светског првенства 2008. године.

Извор: Курир