Прочитај ми чланак

РУСКО-СРПСКА БОРБА ДА НАС БУДЕ ВИШЕ: Презентација пројекта ”Светост материнства” у Србији!

0

svetost materinstvaРуске невладине друштвене организације Центар националне славе и Фонд Андреја Првозваног (ЦНС и ФАП) од 2006. године у Русији реализују програм „Светост материнства“. Председник савета ових друштава је Владимир Иванович Јакунин, председник ЈП „Руске железнице“.

У септембру 2014. у оквирима програма „Светост материнства“ у Москви организован међународни форум „Многодетна породица и будућност човечанства“, на коме су учешће узели и делегати из Србије: Покрет Двери и Центар за заштиту породице, који су и једини чланови Светског конгреса породица из Србије.

За 9 година реализације програма у Русији разрађено је више ефикасних програма превазилажења демографске кризе, који су применљиве и у другим земљама.

С тим у вези, у периоду од 2. до 4. јуна 2015. у Новом Саду и Београду одржаће се презентација програма „Светост материнства“ као и засебних пројеката, усмерених на јачање породице и повећање наталитета:

3. јуна у 18:00 у Београду у Српском лекарском друштву (Краљице Наталије 3) одржаће се презентација пројекта „Ти ниси сама“ у оквирима програма „Светост материнства“.

4. јуна у 18:00 у Руском дому (Краљице Наталије 33) одржаће се презентација пројеката «Волонтер» и «Конкурси».

Делегацију Центра Националне Славе и Фонда Андреја Првозваног предводиће заменик председника ЦНС и ФАП, аутор програма «Светост материнства», отац петоро деце Андреј Јуријевич Коченов.

Извор: ФАС/ превод: И.С./приредио: Ј.К.