Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Колико треба Вучићу да прогледа

0

obican-seljak-vucic

Кажу људи да куче прогледа за пар дана, вероватво и младунче вука исто тако прогледа за неколико дана. Обичан сељак се пита колкико треба да прође дана да Вучић прогледа.

Двери су имали протест испред зграде Владе Србије и по званичним податцима се ту скупило око пет хиљада људи. Потом су се скупили људи који подржавају радикале у комшилуку и било их негде око хиљаду и пет стотина учесника. Жалосно опет неко по задатку разбија опозицију.

Потом се Велики вођа оглашава и замислите осим министара у Влади Србије и чиновника из Владе и обавезно полиције и пулена из Српске напредне странке који би да се додворе великом вођи, на њихов велики митинг нико не дође. Замислите чак је било мало и случајних пролазника. Да не би ту Милорада Додика кога Срби поштују више би било новинара полиције и владиних чиновника од остатка учесника на великом митингу. Ту срамоту је Велики Вођа могао да избрише једино уз помоћ да се Шешељ врати у Шевенинген.

Сада следи мука великог вође како да пред народом буде добар и да се тобоже одупре сили и да разумно расуди. Његов политички отац је преварен, предао се и чекао више година да Србомрзци измишљају његову кривицу и скупљају лажне сведоке како би га Срби прогласили за мученика. Суђење се завршило, а великом мученику не доказаше кривицу па не знајући шта ће са њим пустише га кући. Због дужине процеса прво га се одрекоше његова политичка деца која се попеше на висок трон са којег не видеше ни свог политичког оца. А власт зна да заслепи обичне људе, а камоли велике вође. Сада, када му на великом митингу нису дошли грађани да му кличу зато што је продао душу, сетио се свог политичког оца, да уз помоћ Запада и лажног патриотизма опет обманемо рају по Србији – што се народ Србије љути.

А народ Србије зна зашто се љути. Разбијена је Војска Србије и заборављено да нам је НАТО разорио Србију; још приде је и дозвољено злочинцима да користи објекте војске. Народ зна: то није то окупација то је подаништво.

Народ зна и да се странцима даје у бесцење стотинак хиљада хектра наших ораница и српски сељак и његова деца и унуци се претварају у арапске и немачке слуге. Српски вођа сматра да је боље да их плави Шваба и црни Арапин овде понижава да наша раја и не мора да види како се то живи тамо далеко. То је само мало додворавања.

Сточарима ће велики вођа да помогне да се не пате, довешћемо странце да они хране стоку за нас јефтиније од наших сељака, а наш сељак може јефтиније да живи. Већ се кренуло са народним кухињама по Војводини. Не радиш ништа и од Вучића имаш бесплатно један оброк. Па сад да ли је оброк или су то помије са Запада или ГМО храна битно је да је са Запада и да је бесплатно.

Хоће Вучић да прода и Телеком и ЕПС заједно са рудницима термоцентралама хидроелектранама. Аеродром је непрофитабилан и продаћемо га због тога што Вучић отео 17 милиона такске за АИР Србију. Бар да је дао име аеродруму име Тони Блер па да пропадне један зликовац, а не да се брукамо да нам пропадне најславнији научник планете и то Србин Никола Тесла.

То што Вучић неће па после хоће да поново прода свог политичког оца господина Шешеља не може више да заварава ни обичне сељаке.

Видео је сељак његово добро и у Срему где је планирао да у месту где је Шваба почистио Србе у Другом светском рату довуче месну индустрију и поклони силне хектаре Швабама. Чији то посао Вучић завршава и за колико нас продаје, да то није оно што је хтео Трећи рајх.

Да ли је због тога довукао Арапе  у Кули Врбасу и Карађорђеву да нам он и лењи Гаша дају оранице великом газди који тражи да држава Србија асвалтира путеве кроз атар.

Обични сељаци неће да са Вучићем заједно сањају Европу. За разлику од Вучића сељаци су будник, а буди се и Србија. Чудни неки сељаци не воле када их неко лаже продаје рог за свећу и успут пљачка.

Медији не објављују колико се људи буни свакодневно. Ред је и на интелигенцију да повежу незадовољну Србију. Интелигенцијо чему или коме служиш када се не оглашаваш.

Због чега чекаш да незадовољне спаја обичан сељак. Можда рачунате да сељак први устаје па због тога треба да први и реагује јер је вазда будан.

Пробудите се и ви: Вучић је лаж и Вучић је прошлост и он то полако увиђа и сам.

Прошла је зима изгледа да се пробудио и да је увидео да се пробудио на погрешном месту. Помозите Вучићу да свати да нова власт не сме да се заснива на пљувању претходне власти и да на тој причи наставља да пљачка овај издани и напаћени народ.

Нова власт мора почети да хапси старе лопуже који су својим чињењем и не чињењем ојадили богату Србију. Доста је било лажи, а Вучић је највећа лаж која је свом снагом кренула у реформе и у борбу за радна места. Испоставило се да је то била борба за њега њему блиске пријатеље, а против интереса Србије и за затварање радних места. Његове су речи да је у Телекому половина запослених вишак. Где ће му душа ако не у апсану.

НЕЋЕ ПРОЋИ СВИМА СЕ ЗГАДИЛО

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)