Прочитај ми чланак

Одржана трибина против легализације марихуане

0

studentska akcija

Дана 18. 2. 2015. успешно је одржана трибина у организацији Студентске Акције под називом „Марихуана – да ли легализовати?“  

Услед све чешћих режимско-медијских лажи и настојања да се разноразни видови девијантног понашања прихвате и наметну као пожељни, решили смо да на овај начин заинтересованима разоткр ијемо позадину манипулација везаних за захтеве да се на перфидан начин легализује наркоманија. Др Мастиловић и др Петровић из Центра за природњачке студије који већ годинама успешно лече најтеже психофизичке болести поделили су своје искуство и знање на овој трибини.

Научне чињенице разних истраживања о наводној лековитости марихуане и бројна штетна дејства поменуте биљке изнео је др Мастиловић, док је др Петровић говорио о својим искуствима у дугогодишњој борби против пропаганде либералних фанатика по овом питању, као и о разлозима због којих нам систем намеће легализацију марихуане као и многе друге  савремене пошасти.

И поред већ традиционалних напада медијског шкарта на нас као и напора разноразних групица да се одржавање ове манифестације спречи, Студентска Акција је успела да у најбољем реду и одличној атмосфери одржи своју прву трибину. Пуна сала посведочила је о одличној реакцији људи и показала да наша омладина у све већој мери увиђа јаловост аргумената поборника легализације марихуане.

Иако на први поглед трибина едукативног карактера, овај догађај такође представља први корак ка буђењу православног студентског бића и прву победу националних студената над глобалним изопаченостима и њиховим слугама међу студентима Србије. Овим поводом најављујемо следећу трибину која ће се одржати можда баш на вашем факултету.

НЕ ЛЕГАЛИЗАЦИЈИ МАРИХУАНЕ!

(Србин.инфо)