Прочитај ми чланак

ПУТИН ОШТРО: Украјинска војска – то је легија странаца НАТО

0

putin s desna tled

Председник РФ Владимир Путин изјавио је да је украјинска војска легија НАТО која се води, не националним интересима Украјине, већ намерава да оствари геополитичке циљеве уздржавања Русије.

„Често говоримо: украјинска војска, украјинска војска. У ствари, ко тамо ратује? Тамо су, заиста, делимично, званичне јединице Оружаних снага, али у значајној мери то су тзв. „добровољачки националистички батаљони““, навео је Путин у Санкт-Петербургу.

„У суштини, то није војска, то је легија странаца, у овом случају легија странаца НАТО која се, наравно, не руководи националним интересима Украјине. Тамо су сасвим други циљеви и везани су за достизање геополитичких циљева уздржавања Русије, што апсолутно не одговара националним интересима украјинског народа“, додао је руски председник.

(Глас Русије)

ukrajinska vojska si
Владимир Сучан

Кијевска хунта и њен безбедносни апарат су били проксији САД и НАТО-а од самог свог зачећа – од почетка инструмент рата преко „заступника“, проксија (proxy). Осим тога, кијевска хунта и њене оружане снаге су пројектоване као агенти нацификације Украјине и одатле другде. А нацификација значи рат, терор и геноцид.

Признавање „суверенитета“, „интегритета“ и права таквим нацистичко-бандеритским проксијима, чудовишту и звери, и партнерство са њима, никада није било паметан начин како се одупрети и борити против нацизма.

Нацизам је у Другом светском рату убио седам милиона Украјинаца. На страни нацизма су били Бандера и његови следбеници, делујући као жестоки и радикални саизвршиоци геноцида и етничког чишћења Руса, Пољака и Јевреја. Кијевска хунта је заклети наследник бандеритске идеологије и програма.

Према томе, потврђивање и правилно идентификовање правог политичког карактера сукоба од стране Москве би представљало значајан напредак.

Не постоји, по дефиницији не постоји никаква „странка мира“ на страни бандерита који спроводе нацификацију и дерусификацију Украјине.

Аутор: Владимир Сучан
Извор: Vladimir Suchan: Logos politikos: The Ukrainian Army degraded and dishonored itself as a NATO, anti-Russian expeditionary force
Превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.