Прочитај ми чланак

ДСС: Такозвани Срби у влади самопроглашене такозване Републике Косова

0

DSS f dИзбор Владе самопроглашене тзв. Републике Косова најављен је за 8. децембар и у њој ће учествовати и они који се по документима и ни по чему више називају Србима.

Учешће Срба у Влади тзв. Републике Косова договорено је још 25. јуна, на састанку председника Владе Александра Вучића са Србима са Косова и Метохије који су учествовали на сепаратистичким изборима. Тиме је по диктату Брисела и Вашингтона актуелна српска власт наставила да помаже албанским сепаратистима у успостављању независне државе на тлу Србије.

Трагикомично звучи непрестано дрско понављање представника српске Владе да је Влада НАТО-мафијашке Републике Косова заправо покрајинска Влада као Влада АП Војводине и да је зато нормално да Срби у њој учествују. Исти они који су доскора Србе у приштинској Влади с правом називали Тачијевим Србима, данас их гурају у институције самопроглашене Републике Косова, гасећи све српске.

Ти, сада Тачи-Вучићеви Срби, ући ће у децембру у сепаратистичку приштинску Владу, којој ће председник бити Иса Мустафа, исти онај који је рекао да је „за разговоре са Србијом само под условом да то буде разговор две независне и суверене државе о унапређењу економских, културних и политичких односа“.

Срамотно, зарад уласка у Европску унију српска Влада дроби сопствену државу и више реч не сме да прогововри о ратним злочинима, трговини органима, о Србима прогнаним са Косова и Метохије и отимачини њихове имовине, о свакодневном насиљу које преостали Срби трпе, каже се у званичном саопштењу ДСС.

(Србин.инфо)