Прочитај ми чланак

Звезда жели Маркуса Вилијамса?

0

arena-kk-cz

Свега неколико дана пошто је Дејан Радоњић одјавио Даријуса Мориса као потенцијално појачање Црвене звезде, у кошаркашким круговима почело је да се шушка да је управа српског вицешампиона нациљала наредну мету – Маркуса Вилијамса!

Доскорашњи плејмејкер Локомотиве из Краснодара, који је после оне чувене утакмице у Комбанк Арени прошле сезоне чак јавно хвалио Делије, у потрази је за новом средином, а према незваничним информацијама црвено-бели би желели да његове мисли усмере ка Београду у наредној сезони. Вилијамс (28) је леворуки плејмејкер НБА калибра, пошто је током каријере играо за Њу Џерси (садашњи Бруклин), Голден Стејт и Мемфис, а у Европи играо је још и за Јенисеј, УНИКС, Уникаху из Малаге и Локомотиву.

Пред сам финиш прошле сезоне често је био критикован од стране тадашњег тренера Јевгенија Пашутина због слабијих партија које је пружао, па је неколико пута био на излазним вратима. Иако му је цена донекле нижа у односу на неке претходне сезоне, и даље би био скупа инвестиција клуба са Малог Калемегдана…

(Вести)