Прочитај ми чланак

СРПСКИ ФУДБАЛ Штрајк у Партизану!

0

strajk u partizanusasa-ilic-dragan-djuric

Криза у Партизану је достигла кулминацију. Играчи су одбили да изађу на тренинг од 19 часова, јер нису постигли договор са руководством клуба око динамике исплате заосталих дуговања.

Капитен Саша Илић овлашћен је од играча пре тренинга да генералном секретару Дарку Грубору писмено уручи захтеве фудбалера, које је претходно подржао и стручни штаб на челу са Марком Николићем.

Илић је насамо разговарао са Грубором, али се први оперативац клуба, вероватно у консултацији са председником Драганом Ђурићем, није сагласио са захтевима играча око рока до када би требало да им буду исплаћене принадлежности.

Када је капитен саопштио клупским друговима исход разговора са Грубором играчи Партизана одбили су да изађу на терен како би показали челницима да ће бити доследни у захтевима.

Играчи су се после извесног времена разишли, а тренер Николић заказао је нови тренинг за данас у послеподневним часовима.

Првобитно је планирано да црно-бели вежбају данас преподне уз присуство новинара и фоторепортера, али пошто је дошло до померања тренинг ће поново бити затворен за јавност.

Наредни дани биће интересантни у Хумској, до гостовања Радничком у Нишу остала су три дана, а осам до прве утакмице плеј-офа за Лигу Европе против Нефчија у Београду.

Неопходна су брза решења и договори како би Парни ваљак спреман дочекао наредне изазове, поготово на европској сцени.

(Спортски журнал)