• Почетна
  • СВЕТ
  • Словени
  • Путин воли да устаје касно, вежба и плива, не користи интернет, а пријатељи га зову “цар“
Прочитај ми чланак

Путин воли да устаје касно, вежба и плива, не користи интернет, а пријатељи га зову “цар“

0

Russian President Putin stands in front of map of Russia and Commonwealth of Independent States at Novo-Ogaryovo just outside Moscow

Магазин “Њузвик“ објавио је опширан текст који даје детаљан увид у свакодневну рутину руског председника Владимира Путина.
Аутор Бен Џуда написао је чланак на темељу разговора које је током три године водио с људима блиским Путину, за потребе своје књиге о руском председнику. Портал “Бизнис инсајдер“ је на основу текста издвојио је низ занимљивости које ближе откривају Путинов начин живота.

1. Путин није раноранилац. Буди се касно и доручкује око поднева, после чега следи пливање и теретана.

2. Путин не воли интернет и користи искључиво „најсигурнију“ технологију за комуницирање, што у преводу значи: фиксни телефони из совјетске ере и папир. Његове канцеларије немају телевизоре.

3. Када путује изван Русије, Путин са собом води и своје куваре, чистаче и конобаре. Не једе страну храну која није прошла контролу Кремља.

4. Путин заправо не воли да проводи време у Кремљу због гужви и загађења и више воли “рад од куће”. Његов дом је палата изван Москве.

5. Руски председник заправо и нема много приватног живота. Родитељи су му покојни, разведен је од жене, а његове две кћери не живе у Русији.

6. Људи из Путинових блиских кругова зову га “цар”.

7. Путин за себе тврди како је велики радник, тј. како “ради више од било ког вође још од доба Стаљина”.

 

(Poslovni.hr)