• Почетна
  • СВЕТ
  • ДА ЛИ ОВО И НАС ЧЕКА: Снег отпоран на топлоту оковао САД (Видео)
Прочитај ми чланак

ДА ЛИ ОВО И НАС ЧЕКА: Снег отпоран на топлоту оковао САД (Видео)

0

lazni-sneg-foto-youtube-1391179815-437645
Власти у Америци добијају на хиљаде пријава о снегу који, ако га ставите изнад пламена, само поцрни и испушта мирис пластике.

САД – Олуја у Америци је парализовала југоисточни део те земље и изазвала велику пометњу, о чему су извештавали сви светски медији.

Ипак заборавили су да напомену једну врло битну ствар. Власти су добиле на хиљаде пријава јер снег који је пао у великим количинама је – лажан.

Наиме, потпуно лажан снег појавио се скоро у свим деловима САД, а највише пријава било је у Џорџији. Људи у великом броју на Јутјуб постављају видео снимке на којима се јасно види да се снег не топи под топлотом, али и да испушта мирис пластике.

Многи се питају да ли је ово доказ да је реч о геоинжењерингу који се врши над нашом атмосфером.

Иако још има много скептика који и даље не верују да се временом управља људским рукама, многи упозоравају да је управо манипулација временом најјаче оружје моћних војних сила. Могуће је, тврде поједини, да је је овакав снег настао под утицајем хемикалија које се распршују преко наше планете.

Има и оних који сматрају да је снег продукт ХААРП, односно наводног тајног оружја америчке владе којим се може извести било која временска прилика и неприлика.

У целој причи страшна је чињеница да је пре неколико недеља у снегу широм САД откривена и радијација.

(Курир)