Прочитај ми чланак

Нови проблеми за Звезду пред дерби

0

Zvezda

Гостовање Радничком у Нишу скупо је коштало Црвену звезду пред вечити дерби са Партизаном. Клуб са Маракане остао је без два бода, тренер Славиша Стојановић без Милоша Нинковића због судара и 12 копчи, а изгледа и без Александра Ковачевића. Борбени везиста црвено-белих, после меча са Нишлијама, осетио је јаке болове у колену (лигаменти), тако да је данашњи дан провео на терапијама, а сутра следи снимање на ВМА.

„Све ће бити у реду“, спушта лопту на земљу Ковачевић.“Дошло је до замора материјала. Играо сам доста утакмица у кратком периоду и то свих 90 минута, што за младу репрезентацију, што за Звезду. Ништа нисам прескочио. У Нишу сам осетио јак бол у колену, данас је мало боље, што ми даје наду да ће све бити у реду. Сутра идем на ВМА да снимим колено, па ћемо видети у каквом су стању лигаменти“.

Ковачевић ће за сваку случај, као и Нинковић, прескочити осмину финала Купа Србије против Радничког из Крагујевца, како би се опоравио од повреде колена и ставио на располагање Стојановићу за окршај са вечитим ривалом на Маракану наредног викенда.

Тренутна разлика између Црвене звезде и Партизана износи четири бода у корист црно-белих.

(Моцарт)