Прочитај ми чланак

Силеџије у ГСП: Петорица возача претукла брачни пар у Београду!

0

 

Nutdanai-Apikhomboonwaroot

(Србин.инфо)

Дарка и Славицу Радић (50) из Београда у уторак увече је напала и претукла група ГСП возача, после чега је овај брачни пар завршио у Ургентном центру! Инцидент се догодио око 21 и 30, на окретници аутобуса 79 и 24 код спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ на Дорћолу.

– Чекали смо аутобус на почетној станици. Петорица возача су поред паркираних аутобуса међусобно ћаскали сат времена, пропустивши чак четири термина за полазак. Када је на крају возач линије 79 (рег. таблице: П0711) отворио врата за путнике, на уласку сам га упитала због чега није кренуо на време. Одбрусио ми је да није дужан никоме да одговара на таква питања и да ми је боље да ћутим, јер ће у противном да ме избаци из аутобуса – започиње Славица причу за „Србин инфо“.

Запрепашћена бахатошћу, саговорница нашег портала је возачу одговорила да нема права на такав начин да јој се обраћа, с обзиром на то да га је пристојно упитала за разлог кашњења. Возач је затим бесан изашао напоље и наредио свим путницима да напусте аутобус, јер „он неће више да вози!

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

– Уследила је расправа између мог супруга и возача, који је затим физички насрнуо на Дарка. Очевици, који су накнадно дали исказ полицији, потврдили су да је бахати возач први ударио мог мужа – не крије огорчење Радићева.

Славица је покушала да их раздвоји, али тада у метеж улећу колеге возача (њих четворица) и почињу да туку и Славицу и Дарка! Најкрупнији од њих је песницом ударио Славицу, а од силине ударца она је пала на земљу.

– Возач који је и започео тучу тада је узвикнуо „туците их док не донесем нож“. Његов крупни колега нас је насумично ударао, а остали повремено шутирали. На више места по телу имамо модрице и подливе. Од даљег малтретирања спасли су нас двојица мајстора, који су пристигли из оближњег кафића. Неколико старијих суграђана је претходно покушало да их обузда, али без успеха – захвална је Славица.

Брачни пар је после инцидента отишао у Ургетни центар, где им је указана лекарска помоћ. Дали су и исказе полицији, која је преузела и лекарске налазе. И поред тога што су овај напад полицји потврдили и бројни очевици, Градско саобраћајно предузеће за сада ћути о бруталном нападу на путнике.