• Почетна
  • СПОРТ
  • Ракочевић: Било је тешко, борили смо се поштено и мало среће нам се вратило
Прочитај ми чланак

Ракочевић: Било је тешко, борили смо се поштено и мало среће нам се вратило

0

Rakocevic78“Имао сам јако тешку повреду, требало је да будем месец дана ван терена. Имао сам ту терапију плазмом после које сам се вратио већ после десет дана, што је превише рано. Осећао сам се лоше и несигурно, испао сам из форме, осећао тегобе, али се полако враћам у стање пре повреде и надам се да ће ме нога послужити за даље. Мени је сваки дан битан за опоравак, али ће ми помоћи адреналин који добијам од наше публике”, рекао је капитен црвено-белих.

(моцартспорт.цом, фото МН Пресс)
Игор Ракочевић поново је херој Црвене звезде. Времешни капитен убацио је 18 поена у трећем мечу финалне серије плеј-офа и кумовао првој победи свог тима, која враћа наду у евентуални преокрет и освајање шампионске титуле.
“Ово је јако битна победа за нас. Имали смо проблема са повредама, лошом формом, али смо показали да имамо снаге и карактер. Било је јако тешко, направљено је много фаулова, било доста контаката, али смо успели да останемо у животу”, рекао је Ракочевић.

Капитен црвено-белих открио је новинарима да је због повреде листа требао да остане ван терена готово месец дана, али да је после терапије плазмом успео колико-толико да се опорави и спреми за финалну серију.
“Имао сам јако тешку повреду, требало је да будем месец дана ван терена. Имао сам ту терапију плазмом после које сам се вратио већ после десет дана, што је превише рано. Осећао сам се лоше и несигурно, испао сам из форме, осећао тегобе, али се полако враћам у стање пре повреде и надам се да ће ме нога послужити за даље. Мени је сваки дан битан за опоравак, али ће ми помоћи адреналин који добијам од наше публике”.

За крај, Ракочевић је прокоментарисао је тројку из окрета, која је ушла од табле.
“Када шутирате из окрета боље је да баците лопту јаче, јер је већа шанса да уђе од табле. Борили смо се поштено и можда нам се мало среће вратило“, закључио је Ракочевић.