Прочитај ми чланак

Нинковић прелази у Звезду?

0

Ninkovic858(Спортске новости)
Српски интернационалац Милош Нинковић поново се налази на мети Црвене звезде, а за разлику од претходних прелазних рокова, овога пута се о доласку на „Маракану“ пита само везсита Евијана који вечерас игра финале Купа Француске против Бордоа.

Милош Нинковић могао би коначно да оствари своју давнашњу жељу и барем једну сезону одигра у црвено-белом дресу клуба са „Маракане“.

Њему након вечерашњег финала Купа Француске истиче шестомесечна позајмица Евијану а самим тим и уговор са Динамом из Кијева који га је зимус позајмио Французима.

Након девет година боравка у Динаму, Нинковић ће имати одрешене руке да преговара са челницима Црвене звезде који покушавају да пронађу јефтина решења за појачавање тима.

Нинковић би на „Маракану“ требало да дође наредне недеље како би преговарао са челницима Звезде о висини примања јер обештећење овога пута неће бити потребно.

Везиста Евијана данас је добио и репрезентативни позив од Синише Михајловића а вечерас би могао да учини услугу Црвеној звезди и освети српски клуб у финалу Купа Француске.

Нинковићев Евијан састаће се са Бордоом у финалу, екипом која је на старту претходне сезоне елиминисала Звезду у плеј-офу Лиге Европе.

Уколико српски интернационалац успе да се договори са челницима Звезде, навијачи вицешампиона Србије могли би да буду презадовољни првим појачањем које би стигло у Љутице Богдана током лета.