Прочитај ми чланак

Врхунски доктори британском парламенту: Требало би одмах повући све вакцине…

0

У видео-порукама које су раније пуштане из британског парламента у понедељак, неки од водећих светских лекара упозорили су политичаре о смртоносним вакцинама против Ковид-19 које су наметнуте јавности.

Британски посланик Ендрју Бриџен био је домаћин догађаја како би са колегама политичарима поделио информације које су цензурисане или ускраћене од стране Big Tech-a и мејнстрим медијских чувара.

InfoVors извештава: Тексашки кардиолог др Питер Мекала послао је видео поруку политичарима УК, наводећи да су вакцине против Ковид-а довеле до алармантног повећања вишка смртности у Америци и Великој Британији.

Доктор је чак сугерисао да подаци показују да су вакцине заправо убиле више људи од конструисаног вируса Ковид-19.

„Вакцина је гора од саме инфекције у смислу повређивања становништва“, рекао је он, позивајући политичаре у Великој Британији да „учине праву ствар“ тако што ће уклонити вакцине са тржишта и „спровести истрагу“ о мРНК вакцинама“.

Др Роберт Малоун, лекар и научник укључен у стварање мРНА технологије, појавио се лично да се обрати политичарима.

Др Мелоун је рекао телу да је технологија „вакцинације“ генске терапије напредовала у кратком року због вируса Ковид-19 и да вакцине „никада нису смеле бити одобрене“.

Доктор је неколико минута детаљно описао како је медицинска установа лагала здравствене раднике и масе о безбедности и тестирању вакцина.

Погледајте видео испод где су Бриџен и неки од лекара који су разговарали са парламентом разговарали о својим разлозима сведочења:

Према речима предузетника и оснивача Фонда за рано лечење Цовид-19 Стива Кирша, 17 посланика који су присуствовали конференцији остали су са осећањем да их је „преварила медицинска заједница“.

Кирш је такође поделио Бриџенову поруку у којој се тврди да су многи присутни посланици изразили захвалност лекарима и научницима након презентације.

Ово је одличан пример зашто је слободан проток информација кључан за људе и изабране званичнике да донесу исправне одлуке.

Бивши потпредседник компаније Фајзер, др Мајк Јидон, снимио је видео поруку која ће се емитовати током презентације, али технолошка грешка није дозволила репродукцију клипа.

Доктор је поделио свој цео транскрипт говора преко The Expose:

Здраво. Моје име је Др Mike Yeadon.

Вероватно већ знате да сам научник и биолог. Радио сам у биофармацеутској индустрији више од 30 година. Познато, бивши потпредседник компаније Фајзер, до 2011. као потпредседник и светски шеф Респираторног истраживања.

Био сам одговоран за све, од идеје до клиничког доказа концепта. У десет година након што сам напустио Фајзер, радио сам као независни консултант. Консултовао сам у 30 биотехнолошких компанија.

 

Такође сам основао Лед и продао сопствену биотехнолошку компанију Ziarco. И били смо представљени у чланку из 2017. у часопису Forbes. Мислим да је то било претварање Фајзер отпада у злато, а написао га је бивши члан одбора Фајзер-а. Дакле, три године пре него што је почео овај наводни догађај, био сам веома цењен у индустрији.

Рећи ћу вам да је дизајн такозваних вакцина намерно наштетио људима, и даћу вам неколико примера за то на основу мог великог индустријског искуства у рационалном дизајну лекова. Нема ни једног атома или молекула у синтетичкој дроги. Срећом, то је унутра јер су људи изабрали да буде тамо и намеравали су да одређене ствари произилазе из њихових избора.

Али само врло кратко, требало би да знате, надао се да није било пандемије.

Подаци Denisa Rancourta показују да се подаци о доказима о смртности од свих узрока уопште нису повећали у периоду до Декларације. На превару од кога? Од пандемије. Не постоји ванредна ситуација у јавном здравству осим оне коју су створиле наше владе.

Неодговарајући лажни ПЦР тест је коришћен да би се људима дао утисак да имају одређену болест тамо где је нису имали. Било је свих нормалних болести. А онда се десило на три различита начина. Људи су лоше третирани кроз промењене медицинске процедуре које су биле наметнуте изнад нивоа нације.

Укратко, неадекватно масовно стављање људи на респираторе у болницама које је довело до многих смртних случајева. У домовима за старе, многим људима су давани седативи и респираторни депресиви, што је довело до њихове смрти.

Мој докторат је био управо у тој области опијата и респираторне депресије. А у заједници, људи су били ускраћени за антибиотике који су спашавали живот и умрли су од бактеријске упале плућа. Ту је ваша пандемија. Нема друге пандемије. И на основу ове лажи, речено нам је да нам вакцине стижу и да ће бити наш спас.

Две ствари, као што сам рекао. Прво, нема пандемије, тако да вам сигурно није потребна експериментална, хитна медицинска интервенција. Али друго, чак и да јесте, као неко ко је радио у индустрији више од 30 година, кажем вам да је апсолутно немогуће измислити, тестирати, клинички, проценити и произвести, а затим лансирати на глобалном нивоу сложен биомедицински производ. То је апсолутно немогуће. Не може тако брзо, за то су потребне године.

Најбрже рекордно испитивање овога било би шест година. А моји пријатељи који су цео живот радили на производњи сложених биолошких производа кажу ми да сам развој метода за развој поновљивог производног процеса траје неколико година.

Дакле, шта год да мислите да је урађено, кажем вам, није било развоја одговарајућег медицинског производа. Оно што мислим да се догодило је напредак материјала који су намерно токсични.

А онда су напредно дати у наручје људи, често су били присиљени на то, понекад чак и условљени, са неизненађујућим ефектом да су милиони људи умрли. Немам времена данас да објашњавам шта мислим да ће бити у будућности, али довољно је рећи да ће доћи још ињекција ако ово не зауставимо.

Дакле, као што сам рекао, вешт сам у уметности рационалног откривања лекова. Зашто онда кажем да су ови материјали намерно токсични? Па, дозволите ми да вам дам први пример. Шта мислите како се ваше тело лепо игра са самим собом, али када је заражено или открије рак, оно иде у рат.

А одговор је, разликује ствари које треба да буду унутар вас од не-ја, од страних ствари које нису намењене да буду у вама. И одлично је обучен да открије и нападне ствари које нису требало да буду ту. Ако убризгате особи геном који кодира страни део протеина, попут шиљастог протеина страног организма, ваше тело ће то открити.

И свака појединачна ћелија која преузме тај материјал и експримира страни протеин биће нападнута и убијена од стране вашег имунолошког система. Сада, ако мислите да је то напредна имунологија, дозволите ми да вас исправим. То је у првом поглављу. Разликовање себе од не-ја је једна од најважнијих лекција имунологије.

И свака појединачна особа укључена у воз испоруке ових материјала у руке доктора знала је шта сам вам управо рекао, они ће неизбежно изазвати повреду. Поврх тога, није довољно само да правите страни протеин, већ правите и специфичан материјал који се зове спајк протеин. Ови материјали су биолошки активни. То јест, ако их додате у људску крв, на пример, почну да се згрушавају, згрушају се.

Ти материјали су биолошки токсини. Дакле, сада имате генетску секвенцу која формира стране протеине. То значи да ваше тело напада и убија сваку ћелију која то ради. А ако би требало да ослободите било који од тих протеина у крви, формираће се крвни угрушци. Ако га ослободи близу нерава, на пример, добићете један или други од неколико неуролошких дефеката.

И наравно, то нису само нерви или крв. Постоји трећи главни фактор, а има и много других. Али дозволите ми да вам дам трећи. Ови материјали су формулисани као да је нормално тако формулисати лекове. Они су формулисани у масним куглицама које се називају липидне наночестице.

Оно што они раде је прикривање страних генетских информација тако да их ваше тело у почетку не види све док не уђе у ваше ћелије и прође свуда по вашем телу. Клизиће кроз ћелијски зид као да није тамо. И то је била цела поента тога. То значи да ови материјали не иду само у ваше лимфне чворове.

И сигурно не остају у вашој руци где су убризгани. Они иду по целом телу, укључујући и ваш мозак и крв и сваки орган у вашем телу. Али ево у чему је ствар. Пре десет година објављени су радови, а у индустрији је било добро познато и добро познато да липидне наночестице, липидни наноносачи депонују свој терет, првенствено у јајницима, а то је потврђено са пфизер производима у експерименту на животињама изведеном за Јапанске регулаторе.

Дакле, по дизајну, ови агенси изазивају аутоимуни напад на свако ткиво. Они чине да ваше тело формира добро разумљив биолошки токсин који може оштетити више органа у вашем телу. И депоновали су свој терет, првенствено у репродуктивна ткива жена и девојака. Дакле, ако мислите да је то срећа, онда се варате.

Нема сумње у мом уму, било ко мог калибра, а ово су моји вршњаци који су радили на овоме, апсолутно су разумели шта дизајнирају и производе. Тако да мислим, пошто сам чуо ово што сам управо рекао, да није било пандемије и да се лаж одржавала да би се људи масовно вакцинисали, мислим да је пет и по милијарди људи примило опасне супстанце, од којих 17 милиона је умрло до сада.

Шта мислите да се дешава и каква је ваша улога као појединца у заустављању овог злочина? Хвала што сте саслушали.