Прочитај ми чланак

Водитељка која је примила три вакцине сада се каје: Добила сам аутоимуну болест

0

Политичка коментаторка Меган Кели показала је своје жаљење због узимања експерименталне вакцине против КОВИД-а током пандемије, тврдећи да је као резултат тога развила „аутоимуну болест“.

„Жалим што сам добила вакцину иако сам жена од 52 године, јер мислим да ми није била потребна. Мислим да бих била добро. Добила сам KОВИД много пута и то је већ прошло време када је вакцина радила оно што је требало да ради”, рекла је водитељка Меган Кели у среду.

„Први пут сам била позитивна на аутоимуни проблем на годишњем прегледу“, открила је Кели. „И отишла сам код најбољег реуматолога у Њујорку, и питала сам је, да ли мислите да би то могло да има везе са чињеницом да сам добила проклети бустер, а затим добила KОВИД у року од три недеље?“

„И рекла је “да”. Да. Нисам била једина њена пацијенткиња са тим проблемом”, додала је она.

У јулу је часопис Сајенс објавио чланак који потврђује да су вакцине против KОВИД-19 повезане са аутоимуним поремећајима, као што су неуропатија малих влакана и синдром постуралне ортостатске тахикардије (ПОТС).

„Вриштимо из свег гласа о овим стварима које се дешавају“, рекла је за The Defender Agnješka Vilson, оснивачица #CanWeTalkAboutIt. „И коначно, полако, то се признаје“.

Из Дефендера:

Наука је објавила да све већи број истраживача поставља дијагнозе које укључују сензорну неуропатију малих влакана, која изазива пецкање или сензације налик електричном шоку, пекући бол и проблеме са циркулацијом крви, и ПОТС – стање које утиче на проток крви и може довести до симптома као што су вртоглавица, несвестица и убрзан рад срца — који се јављају када устанете из лежећег положаја.

Без обзира на то, Бајденов режим и СЗО обновили су позиве Американцима да узму нове дозе KОВИД вакцине „које делују” поред ношења маски, а то су почеле да раде и друге владе широм света. Хоћемо ли поново насести на исту причу?